Eminem, la un pas de moarte în 2007 după ce a consumat echivalentul a patru plicuri de heroină

Eminem, la un pas de moarte în 2007 după ce a consumat echivalentul a patru plicuri de heroină
Citeste mai mult despre: Eminem, dependenta de medicamente,
Autor: Doina Goanta
Data: 05 Noiembrie 2019
O nouă biografie despre Eminem dezvăluie aspecte îngrijorătoare din viața artistului. “Not Afraid: The Evolution of Eminem” este cartea care scoate la suprafață informații uluitoare despre dependența de medicamente a rapperului.

Autorul scrie despre Eminem că a fost la un pas de moarte într-o perioada în care ajunsese să ia 30 de pastile de Vicodin pe zi. Acesta a fost dus de urgență la spital după ce a consumat echivalentul a patru plicuri de heroină. 2007 este anul în care Eminem era să își piardă viața.

“Organele îmi cedau: ficatul, rinichii. Urma să fac dializă, nu credeau că o să supraviețuiesc, credeau că o să mor”, a spus artistul.

A încercat să se lase de medicamente de mai multe ori, însă de fiecare data își găsea alinarea în aceste pastile nocive.

Pe lângă cele 30 de pastile de Vicodin, rapperul ajunsese să consume până la 60 de pastile de Valium într-o singura zi.

Vicodin este un medicament pe bază de acetaminofen și Hidrocodon, ce se administrează pentru remedierea senzațiilor dureroase moderate și a celor severe. Valium, cunoscut în Romania sub denumirea de Diazepam, este este utilizat pentru tratarea mai multor afecțiuni, printre care tulburarea de anxietate, sindromul de abstinență alcoolică, sindromul de abstinență la benzodiazepine, spasmele musculare, crizele epileptice, insomnia și sindromul Wittmaack-Ekbom.

Artistul a înlocuit ulterior Vicodinul cu metadona, un agonist opioid de sinteză prescris ca și calmant sau ca substitut pentru dependența de narcotice.

Cel care l-a salvat, într-un final, a fost cântărețul britanic Elton John, care i-a oferit sprijin în momentele de cumpănă. 


FULLSCREEN
Eminem, la un pas de moarte în 2007 după ce a consumat echivalentul a patru saci de heroină
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO