Emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" se află sub investigație, în urma acuzațiilor de rasism și comportament abuziv

Emisiunea  The Ellen DeGeneres Show  se află sub investigație, în urma acuzațiilor de rasism și comportament abuziv
Data: 28 Iulie 2020
Emisiunea The Ellen DeGeneres Show se află sub investigație internă din partea WarnerMedia în urma multiplelor plângeri ale foștilor angajați.

Directorii de la Telepictures și Warner Bros. Television au trimis o notificare angajaților în care îi anunță că au luat legătura cu HR-ul Warner Media și o firmă terță pentru a intervieva foștii și actualii angajați despre experiența lor la locul de muncă, scrie Variety.

Reprezentanții pentru Ellen DeGeneres Show și Warner Bros Television au refuzat să comenteze cele întâmplate.

Investigația are loc după ce un angajat actual și zece foști angajați care au vorbit sub protecția anonimatului despre experiențele lor în platourile de filmare, descriind mediul ca fiind toxic, plind de rasism, intimidări și frici. Angajații de culoare au descris agresiunile la care erau supuși și au zis că le era frică de consecințele unei eventuale plângeri. Alți foști angajați au declarat că au fost dați afară după ce și-au luat concediu medical sau zile libere pentru a participa la înmormântări în familie.

În timp ce majoritatea foștilor angajați au dat vina pe producătorii executivi și alți senior manageri pentru toxiticitatea de zi cu zi alții au declarat că li s-a spus de către șefii lor direcți să nu vorbească cu DeGeneres dacă o vedeau pe platou.  Un fost angajat a declarat că din moment ce emisiunea îi poartă numele, ea ar trebui să-și asume responsabilitatea. Nu a fost formulată nici o plângere în mod direct la adresa lui DeGeneres, care este gazda emisiunii din 2003. DeGeneres încă nu a declarat nimic despre cele întâmplate. 

Ca răspuns la plângeri, producătorii Ed Glavin, Mary Connelly și Andy Lassner au dat o declarație în care își asumă operațiunile desfășurate zilnic pentru emisiune. 

"Pe durata a două decade, 3000 de episoade și angajând peste 1000 de persoane, am făcut eforturi pentru a crea un mediu de lucru deschis și sigur. Suntem îndurerați de faptul că până și o singură persoană din echipa de producție a avut o experiență negativă, acest lucru nefiind o reflecție asupra cine suntem și cine ne dorim să fim, și nu este misiunea dată de Ellen către noi. Responsabilitatea pentru operațiunile zilnice din cadrul emisiunii cade pe umerii noștri. Luăm cele întâmplate foarte în serios și realizăm că pe viitor trebuie să procedăm altfel decât până acum."

Vezi și: Modele tatuate care fac furori pe internet cu look-urile lor excentrice. Cum arată "fata dragon"

FULLSCREEN
Emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" se află sub investigație, în urma acuzațiilor de rasism și comportament abuziv
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies