Emisiunile PRO TV, câștigătoare la Premiile TVmania 2020. Ce distincții au primit favoriții tăi

Emisiunile PRO TV, câștigătoare la Premiile TVmania 2020. Ce distincții au primit favoriții tăi
„Românii au talent”, cel mai bun talent-show din România.
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Noiembrie 2020
Data actualizare: 25 Noiembrie 2020
Programele PRO TV au fost și de această dată apreciate de români la Gala Premiilor TVmania. Emisiunile voastre favorite s-au impus la 5 dintre cele 10 categorii de concurs.

Ediția din 2020, cea de-a 19-a, a Galei Premiilor TVmania a fost prima desfășurată în mediul online, din cauza pandemiei de coronavirus. Cele mai bune emisiuni și show-uri TV din România au fost recompensate de la distanță pe baza voturilor obținute de la telespectatori. Gala, transmisă live pe TV1000 și pe pagina de Facebook a revistei TV Mania, a fost prezentată de actorul Marius Florea Vizante, care i-a anunțat pe câștigători.

În acest an, emisiunile PRO TV au fost premiate la 5 categorii dintr-un total de 10, iar cei care au primit cele mai multe voturi de la public sunt următorii:

Cea mai bună emisiune de știriȘtirile PRO TV

Andreea Esca a ridicat premiul în numele întregii echipe a Știrilor PRO TV. Prezentatoarea a mulțumit echipei sale și organizatorilor, dar și telespectatorilor care, în această perioadă grea pentru omenire, au ales ca sursă de informare de încredere buletinele de știri ale PRO TV.

Cea mai bună emisiune de divertisment de zi: Vorbește lumea

Adela Popescu și Cove sunt recunoscători tuturor celor care și-au arătat susținerea pentru treaba bună pe care o fac în fiecare dimineață la Vorbește lumea. Cu simpaticii noștri prezentatori vă întâlniți în fiecare zi lucrătoare, începând cu ora 10:30, la PRO TV.

Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți: Visuri la cheie

Visuri la cheie aduce în fiecare miercuri seară speranță în casele românilor, cu fiecare dramă care se schimbă într-o poveste cu final fericit. Dragoș Bucur a ținut morțiș să mulțumească unor oameni speciali.

Vreau să mulțumesc celor care ne-au votat și vreau să mai mulțumesc cuiva. Echipei pe care voi nu o vedeți. Pentru că, în afară de Laura, Alina, Cristina, eu, Omid, Vali, Florin, mai sunt niște oameni care sunt foarte importanți pentru emisiunea noastră. Sunt cameramani, sunt sunetiști, oameni de producție, regizor, make-up costume, sunt oameni fără de care emisiunea Visuri la cheie nu ar fi posibilă. Și vreau să le mulțumesc și lor”, a spus Dragoș Bucur.

Cel mai bun serial românesc: VLAD

Adrian Nartea a ridicat premiul pentru cel mai bun serial românesc și a amintit că anul trecut, VLAD a reușit aceeași performanță. Actorul a mulțumit organizatorilor galei și fanilor serialului, care au fost la înălțime și cu această ocazie. „Noi, toată echipa VLAD, vă mulțumim, TVmania, și vouă, celor care ne urmăriți și ne puneți pe primul loc”, a spus Adrian Nartea.

Cel mai bun talent-show: Românii au talent

Pavel Bartoș a avut motive de bucurie la Gala Premiilor TVmania. El a fost cel care a ridicat premiul pentru cel mai bun talent-show din România și a avut ocazia să-i facă lui Smiley o declarație rară.

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați votat. Asta înseamnă că ceea ce facem, facem bine și ne bucurăm că și după al 10-lea sezon lucrurile se întâmplă așa. Eu țin să-i mulțumesc în mod special lui Smiley, pentru că, de fapt, cel mai mare premiu pe care eu l-am obținut în acești 10 ani a fost în persoana lui”, a spus Pavel Bartoș.

Felicitări câștigătorilor! Vă mulțumim că ne sunteți alături!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies