Emisiunile Pro Tv, in avans pe voyo.ro

Emisiunile Pro Tv, in avans pe voyo.ro
Data publicarii: 06 Octombrie 2011
Data actualizare: 06 Octombrie 2011
Voyo.ro continua seria produselor disponibile in avans, inainte de difuzarea lor pe TV, cu o noua oferta pentru utilizatorii sai.

Emisiunile “Ce se intampla, doctore?”, “Romania, te iubesc!” si “Pro Motor” vor putea fi urmarite inainte ca ele sa fie difuzate pe TV, contra cost.

Astfel, incepand chiar de vinerea aceasta, utilizatorii voyo.ro pot vedea emisiunea “Ce se intampla, doctore?” incepand cu ora 16.00, ea urmand sa fie difuzata pe Pro Tv sambata, 8 octombrie, de la ora 10.00.

Si emisiunea “Pro Motor” va fi disponibila in avans pe voyo.ro sambata, 8 octombrie, incepand cu ora 12.00, ea fiind difuzata pe Sport.ro duminica dimineata de la 9.30. Iar “Romania, te iubesc!” le va fi disponibila utilizatorilor voyo duminica incepand cu ora 10.00 dimineata, ea urmand sa fie difuzata la Pro Tv duminica seara de la 18.00.

Oferta voyo.ro este insa bogata si in filme foarte actuale, precum “The Beaver”, “Red”, “The Switch”, “Source Code”, “Dear John”, dar si in seriale consacrate marca Pro Tv si Acasa si competitii straine.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies