Emma din H2O, chip de papusa la 27 de ani. Cum arata "sirena" intr-o rochia foarte decoltata

Emma din H2O, chip de papusa la 27 de ani. Cum arata  sirena  intr-o rochia foarte decoltata
Data: 02 August 2016
Claire Holt a jucat rolul Emmei Gilbert in H2O, iar cariera ei a luat avant dupa aparitia in serialul "The Vampire Diaries", in rolul Rebekahai. La 27 de ani, blonda originara din Australia arata la fel de fresh ca in adolescenta.

Dupa ce a aparut intre 2011 si 2013 in "The Vampire Diaries", Claire Holt a facut trecerea spre distributia spin-off-ului "The Originals", unde a interpretat tot rolul Rebekahai, la care a renuntat la inceputul anului 2015 motivand ca isi doreste sa revina in Australia, tara natala, si sa petreaca mai mult timp alaturi de cei dragi.

Claire si-a urmat planul pentru o perioada, iar apoi a revenit in State pentru a se implica intr-un nou proiect televizat. De data aceasta, ea a jucat alaturi de David Duchovny ("Dosarele X" si "Californication") in "Aquarius", ea terminand filmarile pentru sezonul 2 in urma cu putin timp.

Desi este in pauza momentan, ea tine legatura in continuare cu fanii prin intermediul reteleleor de socializare si posteaza imagini inedite, la care admiratorii nu ar avea acces in alte conditii.

La 27 de ani, Claire este la fel de frumoasa ca in perioada adolescentei, cand juca rolul Emmei din "H2O: Just Add Water". Iata cum arata ea acum:

 

Happy St Patrick's Day from me and my teddy bear! ????????????

A photo posted by Claire Holt (@claireholt) on


FULLSCREEN
Emma din H2O, cuceritoare la 27 de ani. Cum arata "sirena" in cele mai recente poze 
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO