Emma Răducanu, decorată de Regina Angliei! Ce titlu primește ”fata de un miliard de dolari”

Emma Răducanu, decorată de Regina Angliei! Ce titlu primește fata de un miliard de dolari
Citeste mai mult despre: Emma Raducanu, Regina,
Data publicarii: 28 Decembrie 2021
Data actualizare: 28 Decembrie 2021
Jucătoare britanică, cu tată român și mamă din China, este una dintre noile senzații ale tenisului! După un an magnific, în care a câștigat US Open venind din calificări, Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA) ar putea fi decorată de Regina Elisabeta a II-a!

Emma Răducanu se află pe lista personalităţilor ce vor fi onorate de Regina Elisabeta a II-a de Anul nou, alături de actori precum Daniel Craig şi Joanna Lumley.

 

Ce titlu ar putea să primească sportiva de 19 ani


Potrivit presei britanice, Emma Răducanu urmează să primească distincția MBE (Membru al Ordinului Imperiului Britanic). Asemenea onoruri se acordă doar de două ori pe an, de Anul Nou şi de ziua Majestăţii Sale, fiind desemnate de o comisie specială care recomandă numele personalităților către primul-ministru, iar apoi vine și aprobarea regală.

Dacă se va confirma primirea decoraţiei, sportiva va deveni cea mai tânără beneficiară a titlului. Iar șansele sunt destul de promiţătoare, având în vedere că jucătoarea de tenis a primit o scrisoare de felicitare din partea reginei, în urma succesului de la US Open 2021.

Emma Răducanu a uimit întreaga planetă după ce a câştigat turneul US Open în 2021, performanţă care i-a determinat pe jurnaliştii de la BBC să-i acorde titlul de personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie.

Emma Răducanu, un nou contract de sponsorizare: 3 milioane de lire sterline pe an

Răducanu traversează o perioadă foarte bună și în afara terenului. Sportiva tocmai a semnat un contract de sponsorizare cu Vodafone. Valoare contractului se ridică la 3 milioane de lire sterline pe an, potrivit Daily Mail. Anunțul oficial privind noua colaborare ar urma să fie făcut în februarie 2022.

În plus, britanica de origine română a mai semnat în ultima perioadă, contracte de imagine cu branduri uriaşe precum British Airways, Tiffany&Co, Vogue, Dior şi Evian. Ea va ajunge să încaseze anual circa 10 milioane de lire sterline numai de pe urma acestor angajamente.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!