Enrique Iglesias: “Anna nu este gravida, dar ii plac copiii si stiu ca va fi o mama minunata”

Enrique Iglesias:  Anna nu este gravida, dar ii plac copiii si stiu ca va fi o mama minunata
Data: 31 Martie 2011
Iubitul Annei Kournikova, cantaretul spaniol Enrique Iglesias, vorbeste in cel mai recent interviu al lui despre zvonurile false conform carora ar urma sa devina tata, insa marturiseste totodata ca atat el, cat si ex-tenismena isi doresc sa isi intemeieze o familie si sunt pregatiti sa devina parinti.

Aflat in Los Cabos (Mexic), in plin turneu de promovare al primului sau album bilingv, “Euphoria”, Enrique Iglesias a acordat un interviu exclusiv revistei spaniole “HOLA!”, editia pentru strainatate, in care dezminte ca Anna Kournikova este insarcinata.

Artistul cu cele mai multe nominalizari la Premiile Billboard Latino 2011, Enrique Iglesias, este fericit nu numai in plan sentimental. Enrique se afla intr-o perioada extraordinara a carierei sale. “2010 a fost incredibil, iar 2011 nu putea sa inceapa mai bine, cu doua cantece distincte pe primul loc in Statele Unite - pentru prima oara in cariera mea, in limbi diferite”.

Desi se inchide in sine ca sa creeze piesele minunate pentru care are milioane de admiratori in toata lumea, Enrique a dezvaluit ca acasa este relaxat, deconectat: “Singuratatea este buna cand compun, insa cand ajung acasa, aceasta nu isi mai are rostul. Acasa, sunt cu iubita mea si catelul meu”.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO