Epidemia de coronavirus a cauzat o schimbare majoră la Premiile Oscar de anul viitor! Ce s-a modificat

Epidemia de coronavirus a cauzat o schimbare majoră la Premiile Oscar de anul viitor! Ce s-a modificat
Data publicarii: 30 Aprilie 2020
Data actualizare: 30 Aprilie 2020
Următoarea ediţie a Oscarurilor este programată să se desfăşoare la Hollywood pe 28 februarie 2021.    

Cu toate acestea, organizatorii pregătesc deja evenimentul…din izolare! Și în concordanță cu acest nou context.
Pentru prima dată în istoria Premiilor Oscar, organizatorii au anunţat că vor face o excepţie și acceptă în cadrul competiţiei filme lansate pe platforme de streaming sau video la cerere, în contextul închiderii cinematografelor din cauza pandemiei de coronavirus.
 
Schimbarea este una temporară și se va aplica numai pentru ediţia de anul viitor a Oscarurilor. Modificarea,  anunţată printr-un comunicat emis de Academia americană de film (Academy of Motion Picture Arts and Sciences – AMPAS), va expira când cinematografele din Statele Unite vor fi redeschise. 
 


 

"Academia crede cu tărie că nu există o cale mai bună de a simți magia filmelor decât ca acestea să fie văzute la cinema. Angajamentul nostru în această privinţă rămâne neschimbat şi neclintit. Cu toate acestea, tragica pandemie istorică de COVID-19 face necesară această excepţie temporară la regulile noastre de eligibilitate la premiile noastre", au transmis preşedintele David Rubin şi directorul executiv Dawn Hudson.
 
Cinematografele din Statele Unite au fost închise la jumătatea lunii martie și au determinat astfel amânarea marilor lansări de film. Cele trei lanţuri principale de cinematografe - AMC, Regal şi Cinemark au anunţa că nu preconizează redeschiderea până la sfârşitul lunilor iunie sau iulie, în funcție de cum vor evolua lucrurile. 

#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus puteți vedea "Viața bate vlogul":

FOTO: GETTY
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!