Era cel mai dur profesor de matematica, pana cand elevii lui au aflat cu ce se ocupa in timpul liber. Ce secret ascundea proful exigent

Era cel mai dur profesor de matematica, pana cand elevii lui au aflat cu ce se ocupa in timpul liber. Ce secret ascundea proful exigent
Citeste mai mult despre: profesor, batran, elevi, scoala,
Data publicarii: 18 Iulie 2014
Data actualizare: 18 Iulie 2014
Jim O'Conner si-a facut reputatia de cel mai exigent profesor de matematica printre elevii de la liceul Saint Francis, din Los Angeles, insa studentii sai nu banuiau ca in spatele imaginii dure se ascundea un om demn de tot respectul lor.

In timpul unei vizite la Spitalul de Copii din Los Angeles, unul dintre elevii lui O'Connor a descoperit cu uimire ca profesorul isi petrecea tot timpul liber ca voluntar la spital, avand grija de bebelusii bolnavi.

De asemenea, profesorul in varsta de 70 de ani, fost veteran al razboiului din Vietnam, este cel mai activ donator de sange al institutiei medicale si a donat mai bine de 270 de litri de-a lungul celor 20 de ani de voluntariat.

Jim nu a fost niciodata casatorit si nu are copii, dar isi dedica timpul pentru a avea grija de copiii din spital, atunci cand parintii lor trebuie sa mearga la serviciu si nu vor sa ii lase singuri.

Desi este constient de parerea pe care o au studentii despre el, profesorulO'Connor spune ca este mai bine ca acestia sa ii stie de frica: "Eu stiu ca nu sunt un tip dur. Dar nu ke spun asta si studentilor mei", a declarat el intr-un interviu acordat CBS News.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies