Era de asteptat sa intoarca toate capetele pe strada cu aceasta rochie. Cum arata tinuta despre care vorbeste toata lumea 

Era de asteptat sa intoarca toate capetele pe strada cu aceasta rochie. Cum arata tinuta despre care vorbeste toata lumea
Data publicarii: 12 Mai 2016
Data actualizare: 12 Mai 2016
Eliazabeth Rasmuson se afla in ultimul an de liceu si se preagtea intens de cea mai importanta zi din viata unui adolescent, balul de absolvire. 

Acela a fost momentul in care fara sa isi dea seama a devenit celebra pe internet in urma deciziei pe care a luat-o.

Tanara si-a dorit sa fie originala in noapte balului si fara sa stea prea mult pe ganduri a decis sa nu poarte o rochie ca oricare alta si, chiar daca si-a asumat niste riscuri, adolescenta a decis sa isi faca singura o tinuta din ambalajul de la guma de mestecat. 

Fata a fost inspirata de ideea altei fete, dar a cerut ajutorul parintilor si pritenilor in strangerea ambalajelor. Zece ore a durat realizarea rochiei, dar tanara a mai luat o decizie care i-a surprins pe toti: i-a facut si iubitului ei o vesta tot din ambalaje pentru a se asorta.

Chiar daca pare ciudat la inceput sa spui ca a purtat o rochie realizata din ambalajul de la guma de mestecat, rezultatul cu siguranta te va lasa fara cuvinte:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies