Era pe bicicleta cand si-a dat seama ca cineva il urmareste. Imaginile inregistrate de o camera de filmat sunt virale

Era pe bicicleta cand si-a dat seama ca cineva il urmareste. Imaginile inregistrate de o camera de filmat sunt virale
Citeste mai mult despre: bicicleta, camere, imagini, virale,
Data publicarii: 14 Martie 2016
Data actualizare: 14 Martie 2016
Ceea ce parea o cursa cu biciclete pe un drum din Africa, s-a transformat pe loc intr-o experienta unica, care s-a viralizat cu o viteza uimitoare.

Trei biciclisti se afla pe un drum din Africa si filmau cu o camera portabila experienta lor. Momentul in care lucrurile au luat o alta intorsatura a fost acela in care unul dintre tineri a decis sa isi filmeze cei doi colegi din fata si a descoperit ca un strut nu a stat deloc pe ganduri si s-a luat la intrecere cu ei.

Daca la prima vedere parte o cursa intre biciclisti, atunci cand apare in cadru strutul, imaginile sunt de-a dreptul fascinante si, chiar daca aveau o viteza destul de mare, strutul a mentinut ritmul impus de ei.

Strutul este cea mai mare pasare de pe pamant, cu o inaltime care poate depasi doi metri si jumatate si o greutate de peste 120 de kg. Desi are aripi, acestea sunt mici in comparatie cu greutatea si inaltime si nu poate zbura, in schimb, picioarele sunt foarte lungi, sunt adaptate la alergat, iar strutul poate atinge peste 60 km pe ora.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!