Eric Dane, la 48 de ani. Cum arată astăzi chipeșul actor din Anatomia lui Grey

Eric Dane, la 48 de ani. Cum arată astăzi chipeșul actor din Anatomia lui Grey
Citeste mai mult despre: Eric Dane, Anatomia lui Grey, Mark Sloan,
Autor: Diana Oprea
Data: 09 Noiembrie 2020
Eric Dane a jucat în zeci de filme, dar și-a câștigat popularitatea cu rolul doctorului Mark Sloan în serialul Anatomia lui Grey. Astăzi, Dane împlinește 48 de ani și are același zâmbet șarmant cu care a cucerit inimile femeilor. 

În cei opt ani care au trecut, după ce a părăsit serialul, aspectul fizic al actorului nu s-a schimbat prea mult. Se vede că nu a renunțat la sală, având grijă de felul în care arată. 

Citește și
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The look I give my bed after 24 hours on a plane...

A post shared by Eric Dane (@realericdane) on

După rolul din Anatomia lui Grey, Dane a reușit să-și consolideze o carieră de succes la Hollywood. El a continuat să accepte roluri în seriale, precum: The Fixer (2015), The Last Ship (2014-2018) și Euphoria (2019). În cel din urmă, Dane joacă alături de Zendaya în serialul TV ”Euphoria”, interpretând rolul lui Cal Jacobs (un tată sever, cu o viață secretă). În primul episod al serialului, personajul interpretat de Dane trebuie să întrețină relații intime cu o fată transgender din același liceu cu fiul său. Pentru această scenă, Dane a acceptat să se filmeze nud. ”Sunt dispus să fac tot ce este necesar pentru poveste și să creez un sentiment real și adevărat care face ca intriga să intre în istorie. Nu înțeleg cum poți filma aceste scene fără să arăt nuditate", a mărturisit actorul într-un interviu pentru Entertainment Weekly.

Actorul a divorţat în 2017, după 14 ani de mariaj, de actriţa Rebecca Gayheart. Ei au împreună două fete, Billie, în vârstă de 10 ani şi Georgia, în vârstă de 9 ani.

Sursă foto: Getty Images, Instagram realericdane
Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare

 

FULLSCREEN
Eric Dane, la 48 de ani. Cum arată astăzi chipeșul actor din Anatomia lui Grey
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies