Este atat de pasionat de tatuaje incat in urma cu 3 ani si-a schimbat numele. Cum il cheama acum pe acest barbat

Este atat de pasionat de tatuaje incat in urma cu 3 ani si-a schimbat numele. Cum il cheama acum pe acest barbat
Citeste mai mult despre: tatuaje, barbat, nume, pasiune,
Data publicarii: 07 Iunie 2017
Data actualizare: 07 Iunie 2017
Realizarea primul tatuaj pentru unii inseamna indeplinirea unei dorinte, pentru altii reprezinta primul pas in lungul drum al acestei arte.

Tattboy Holden este din Adelaide, iar primul tatuaj l-a facut in anul 1987. De atunci si pana acum a cheltuit mai bine de 100 000 de dolari si a stat peste 1 000 de ore in salonul de tatuaje pana sa isi transforme propriul trup intr-un costum realizat din desene permanente.

Mai mult decat atat, barbatul a ales sa isi tatueze chiar si globul ocular de un la un ochi, lucru care nu face decat sa ii inspaimante si mai mult pe cei care il intalnesc.

"Nu am spus niciodata ca am terminat. Daca mai exista un loc liber pe piele, asta inseamna oportunitatea unui nou desen", a declarat barbatul pentru Daily Mail Australia.

Desi cei din jur nu au o parere prea buna despre felul in care arata, barbatul spune ca spun doar gelosi pe el si ca nu este dator sa ii demonstreze nimanui nimic. 

Barbatul este atat de pasionat de tatuaje incat in anul 2014 si-a schimbat numele in Tattboy. Acesta crede ca cei care au o problema sunt de fapt cei care au probleme. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies