Este considerat cel mai excentric prinț din lume. Viața luxoasă pe care o trăiește fiul Sultanului din Brunei

Este considerat cel mai excentric prinț din lume. Viața luxoasă pe care o trăiește fiul Sultanului din Brunei
Sursa FOTO: Instagram
Citeste mai mult despre: Abdul Mateen, Brunei, print, Sultan,
Data: 29 Mai 2020
Abdul Mateen este unul dintre cei unsprezece copii ai Sultanului din Brunei, Hassanal Bolkiah. 

Pilot, iubitor de animale si o adevărată senzație a Instagramului, prințul în vârsta de 28 de ani se bucură de un succes enorm pe rețelele de socializare, iar unul dintre motivele pentru care este atât de popular este reprezentat de manierele lui impecabile. 

În ciuda faptului că mulți oameni nici nu știu unde se află Brunei pe harta lumii, Abdul Mateen a reușit să depășească graținele micuței țări, aflată pe coasta insulei Borneo din Asia. Tânărul și-a construit o comunitate mare pe Instagram, acolo unde le împărtășește fanilor pasiunile și experiențele sale. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somewhere in the Arabian Gulf

A post shared by Mateen (@tmski) on


Multe dintre aventurile excentrice ale prințului au fost susținute financiar de tatăl său, Sultanul Hassanal Bolkiah, a cărui avere este estimată la 28 de miliarde de Dolari. Fără urmă de îndoială, această sumă le permite tuturor celor unsprezece copii ai săi să aibă un stil de viață luxos, iar Mateen nu face excepție de la regulă.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Witnessing the enthronement of Emperor Naruhito ????????

A post shared by Mateen (@tmski) on


Prințul din Brunei este pasionat de polo, călătorește doar cu avioane private și se declară un iubitor de animale. Mai mult decât atât, tânărul își spune "tatăl tigrilor" și deține câteva exemplare de tigri albi, leoparzi și oceloți. Pe contul său de Instagram, Mateen postează adesea fotografii în care își plimbă animalele de companie pe plajă sau în alte locuri exotice. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back home with my buddy

A post shared by Mateen (@tmski) on


Mateen a urmat cursuri de pilotaj și este și sublocotenent în armata statului Brunei. Prințul a absolvit Academia Militară Regală Sandhurst în 2011. Tânărul a declarat că această reușită reprezintă "cel mai grozav lucru pe care l-a făcut vreodată". 

Printre cele mai dure experințe pe care le-a trăit în timpul instrucției militare, se numără și o cursă pe o distanță de 74 de kilometri, pe care a parcurs-o în 24 de ore.  


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Endless drills till you’re slick #stayready

A post shared by Mateen (@tmski) on

  


Deși s-a născut într-o familie regală și a trăit întreaga viață înconjurat de lux, revista GQ Thailand scrie ca Mateen este adeptul unui stil de viață. Atunci când nu trebuie să își îndeplinească atribuțiile regale sau nu participă la competiții sportive, Abdul preferă compania familiei și a prietenilor apropiați.

Aceeași publicație scrie că, în timpul interviului, Prințul din Brunei a încheiat fiecare frază cu "mulțumesc" și a dezvăluit că pentru el este extrem de important să rămâna o persoană cerebrală, cu picioarele pe pământ. 

Vezi mai multe imagini in Galeria FOTO!


Vezi și: Abi îl atacă pe Alex Velea din nou - Trending Review cu Daragiu - Episodul 31

FULLSCREEN
Este considerat cel mai excentric prinț din lume. Viața luxoasă pe care o trăiește fiul Sultanului din Brunei
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO