La prima vedere pare un tanar normal, insa in realitate este print si face furori pe Instagram

La prima vedere pare un tanar normal, insa in realitate este print si face furori pe Instagram
Data publicarii: 19 Aprilie 2018
Data actualizare: 19 Aprilie 2018
La prima vedere pare un tanar obisnit, insa este de vita nobila si are peste un milion de fani pe Instagram!

Hussein bin Al Abdullah este fiul cel mare al regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei si al reginei Rania a Iordaniei si este primul in linia de succesiune a tronului.

Tanarul in varsta de 23 de ani duce o viata foarte palpitanta si este celebru pe Instagram, unde are peste 1,3 milioane de urmaritori. Pasionat de sporturile extreme, Hussein bin Al Abdullah impartaseste cu fanii din mediul online aventurile sale si foloseste platformele de social media pentru a-si promova actiunile militare si politice.

Devenit oficial print incoronat la varsta de 15 ani, tanarul a absolvit in 2016 universitatea Georgetown din Washington D.C si are o diploma in Istorie Internationala.

Tanarul print duce o viata plina de aventura, este pasionat de sporturi extreme si iubeste natura. Atunci cand nu calatoreste sau este plecat in expeditii isi urmeaza parintii in diferite vizite oficiale si se implica in actiuni umanitare.

Hussein nu este singurul din familie care are milioane de fani pe Instagram. Mama lui, Regina Rania a Iordaniei in varsta de 47 de ani, are peste 4,3 milioane de urmaritori si este apreciata in intreaga lume pentru frumusetea ei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!