Este declaratia de dragoste pe care orice femeie isi doreste sa o primeasca. Mesajul postat de Felix Baumgartner

Este declaratia de dragoste pe care orice femeie isi doreste sa o primeasca. Mesajul postat de Felix Baumgartner
Data: 02 Martie 2015
Mihaela Radulescu, jurata de la Romanii au talent, si Felix Baumgartner, austriacul care a depasit viteza sunetului prin saltul sau din stratosfera, traiesc de cateva luni bune o frumoasa poveste de dragoste si nu ezita sa ii alimenteze pe fani cu cele mai frumoase momente pe care le petrec impreuna.

Dupa ce si-au asumat relatia si au vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o traiesc, cei doi au devenit unul dintre cele mai mediatizate cupluri din presa, dar tot aici au intrat si zvonurile false despre infidelitatile lui Felix si relatia lui cu alte domnisoare.

In urma cu putin timp, austriacul a publicat pe pagina de Facebook una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste pe care o poate primi o femeie de la barbatul care ii este alaturi, iar in acest fel au fost dezmintite si articolele referitoare la relatia lui cu o alta femeie.

"Cand Einstein a spus ca imaginatia este mult mai importanta decat cunoasterea, sunt sigur ca nu s-a gandit la cate fete s-au autointitulat "iubitele mele". V-o prezint pe Mihaela Schwartzenberg, ea este singura mea iubita, iubirea vietii mele si cea mai desteapta si sexy femeie la care am visat vreodata. Ea chiar ma iubeste pentru ceea ce sunt. Indiferent de ceea ce fac. Felix", a scris barbatul pe pagina de Facebook.

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO