"Este este obraznică, eu sunt indecent". Prințul William, dezvăluiri inedite despre el și soția sa

Este este obraznică, eu sunt indecent . Prințul William, dezvăluiri inedite despre el și soția sa
Citeste mai mult despre: Printul William, Kate Middleton, logodna,
Data: 07 Septembrie 2018
  Prințul William și Kate, Ducesa de Cambridge, își arată o latură mai puțin cunoscută a personalității lor, într-un clip video inedit.

În interviul care a urmat logodnei lor, din anul 2010, Prințul William răspunde cu umor atunci când este întrebat cel fel de glume preferă să facă el și partenera sa, mărturisind în fața a 5,7 milioane de fani că mireasa sa este “obraznică”, în timp ce el este “indecent”.

În imagini nedifuzate până acum de ITV News, William îi mărturisește jurnalistului Tom Bradby: “Ea are un simț al umorului de-a dreptul obraznic, care chiar mă ajută pentru că eu am un simț al umorului de-a dreptul nepotrivit, așa că ne-am distrat împreună, am râs mult, iar lucrurile au mers de la sine”. 

În urma comentariului său, Kate, care i-a stat alături pe tot parcursul interviului, a început să chicotească. Clipul video a fost încărcat pe platforma YouTube, generând sute de comentarii entuziaste. 

William este bărbatul perfect. Atrăgător, inteligent, educat, modest, cu un fantastic simț al umorului și... ei bine, este prinț. Ce altceva mai poți cere de la viață! Norocoasa Kate!”.

Felul în care se uită la ea mă face să mă topesc”, a adăugat o altă fană.

Gesturile pe care le face îmi aduc aminte de mama lui. Felul în care își dă ochii peste cap în timp ce vorbește și zâmbetul - acestea îmi aduc aminte de mama lui, Diana”, a mai fost unul dintre comentariile celor care au urmărit interviul. 

În același clip video, prințul vorbește despre felul în care a cerut-o de soție pe Kate Middleton, pe când se aflau într-o vacanță în Kenya. “De un timp, tot vorbeam despre căsătorie, așa că nu a fost o uriașă surpriză, dar am dus-o într-un loc drăguț în Kenya și am pus întrebarea. A fost nevoie să planific unele lucruri pentru a-mi dezvălui latura romantică”.  

FULLSCREEN
"Este este obraznică, eu sunt indecent". Prințul William, dezvăluiri inedite despre el și soția sa
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO