Este extraordinar de frumoasa, dar imposibil de recunoscut in urma cu cativa ani. Curajul ei este o lectie de viata

Este extraordinar de frumoasa, dar imposibil de recunoscut in urma cu cativa ani. Curajul ei este o lectie de viata
Data: 11 Mai 2017
Instagramul a devenit reteaua de socializare prefera a multor domnisoare care au gruja de trupul lor si care sunt absolut superba.

Este si cazul tinerei din imagini. Numele ei este Mariana Sfakianakis si nu este cu nimic diferite fata de celelalte fete frumoase cu conturi de Instagram urmarite de zeci de mii de oameni. Ceea ce o face speciala este insa curajul de care da dovada.

Mariana a avut puterea sa faca publice imagini din copilarie si este imposibil de recunoscut. Aceasta a marturisit ca atunci cand era mica a fost foarte bolnava si ca a fost nevoita sa lupte din rasputeri pentru a castiga batalia.

In momentul in care mama Marianei era insarcinata, medicii au spus ca bebelusul pe care il poarta in pantece va muri si nici macar nu au incercat sa o salveze. Cu toate acestea, Mariana a venit pe lume mai devreme, iar din cauza faptului ca oxigenul nu a ajuns cum trebuie la creier, aceasta s-a confruntat cu afectiuni grave, chiar si paralizie cerebrala.

Pana la varsta de sase ani, fiecare zi a fost o adevarata provocare pentru Mariana. Acela a fost si momentul in care a fost supusa unei interventii chirurgicale, dar si clipa in care a inceput sa mearga. Timp de opt luni a facut recuperare, dar a reusit sa invinga boala.

Multi ani la randul singurele ei arme impotriva bolii au fost sportul si activitatile fizice. Antrenamentele din sala de sport au ajutat-o sa capete forta, dar si un trup de invidiat. Cel mai mare castig al ei a fost insa faptul ca a reusit sa treaca peste problemele psihologice ai a capatat incredere in propria persoana.

Astazi, Mariana ii incurajeaza pe cei care o urmaresc sa nu renunte niciodata si sa lupte in fiecare clipa pentru a-si indeplini visul.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO