Este extrem de frumoasa, dar putini stiu cu ce se ocupa. A fost numita cea mai sexy femeie care practica aceasta meserie

Este extrem de frumoasa, dar putini stiu cu ce se ocupa. A fost numita cea mai sexy femeie care practica aceasta meserie
Citeste mai mult despre: tanara, elicopter, meserie, pilot,
Data: 26 Iulie 2017
Cei mai multi studenti intra intr-o criza a varstei dupa ce termina facultatea si cred ca nu vor reusi niciodata sa isi gaseasca slujba mult visata.

Dar Luana Torres in varsta de 27 de ani, cunoscuta si ca pilotul Luana a renuntat la ramura economica dupa ce a terminat facultatea si a decis sa vada lumea ca pilot de elicopter.

Luana este din Rio de Janeiro, Brazilia, iar pe Instagram este urmarita de peste 60 000 de oameni. Aceasta a calatorit pana acum in peste 28 de tari. Ea zoboara cu un Robinson R22 si un Robinson R44, iar de cele mai multe ori zboara singura in cele mai frumoase parti ale lumii.

"Fratele meu mai mare este pilot, am crescut ascultand povesti de la el, iar acum si de la cumnata mea, pilot si ea. 

"Nu renuntati niciodata la visul vostru, niciodata nu e prea tarziu atata timp cat ai motivatia necesara sa incepi ceea ce ti-ai propus", a mai adaugat ea.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO