Este genul de barbat pe care orice femeie si-l doreste. Cererea in casatorie care a facut inconjurul internetului

Este genul de barbat pe care orice femeie si-l doreste. Cererea in casatorie care a facut inconjurul internetului
Citeste mai mult despre: cerere in casatorie, gest, internet, iubita,
Data publicarii: 01 Septembrie 2016
Data actualizare: 01 Septembrie 2016
Cand un barbat decide sa isi duca relatia la un alt nivel se poate numi cea mai dificila perioada. Multi domni nu sunt niciodata hotarati cum sa isi ceara partenerele in casatorie si le este destul de greu sa aleaga cum sa le adreseze marea intrebare.

De cele mai multe ori dureaza zile la rand, poate chiar luni intregi pana ajung sa aleaga cum isi vor cere iubitele in casatorie. Unii aleg sa isi duca partenerele in locul in care s-au cunoscut, sau acolo unde s-au sarutat prima oara. 

Este si cazul lui Josh Schmitz, un barbat care a fost atat de indecis incat timp de un an de zile a ales sa isi ceara zilnic iubita in casatorie fara ca aceasta sa stie. Secretul a fost pastrat atat de bine incat tanara nu si-a dat deloc seama de ceea ce avea sa i se intample.

Citeste si: Le vezi cu regularitate pe ten, insa putini stiu ce sunt de fapt. De ce apar "punctele albe" si cum poti scapa de ele

Acesta a facut cate un filmulet in fiecare zi, indiferent de locul in care se afla, iar la final le-a unit intr-unul singur si a decis ca acela este momentul in care trebuie sa adreseze marea intrebare. Tanara a spus "DA", iar filmuletul realizat de sotul ei a facut inconjurul internetului.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies