Este genul de cadou de care ai parte o singura data in viata! Ce a facut un barbat pentru a-i oferi sotiei cea mai frumoasa surpriza

Este genul de cadou de care ai parte o singura data in viata! Ce a facut un barbat pentru a-i oferi sotiei cea mai frumoasa surpriza
Citeste mai mult despre: cadou, ce a facut, surpriza, zi de nastere,
Data publicarii: 23 Ianuarie 2015
Data actualizare: 23 Ianuarie 2015
Ziua de nastere a sotiei era destul de aproape, asa ca Ernst Berlin era in cautarea ideii perfecte pentru cadou si a si gasit-o: imagini cu micutul lor, in varsta de numia 8 luni.

Mai avea doua luni la dispozitie pentru a da nastere cadoului perfect asa ca, Berlin a apelat la imaginatia unor artisti, 50 la numar, pentru a realiza ilustratiile amuzante de care avea nevoie.

"Doar 23 dintre cei 50 contactati au raspuns. A fost mai mult decat ma asteptam, a declarat barbatul pentru Huffinghton Post."Le-am dat 40 dintre cele mai bune fotografii, pentru a avea de unde sa aleaga, dar si pentru ca fiecare sa le aleaga pe cele care se potrivesc cel mai bine stilului lor de lucru", a mai adaugat Berlin.

Pentru a avea timp sa pregateasca surpriza, Berlin i-a facut cadou sotiei un pachet de relaxare la spa, de trei ore. 

"Sincer, am fost ingrijorat ca nu voi termina la timp. Din fericire, totul a mers mai bine decat ma asteptam", a marturisit barbatul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies