Mesajul emoționant a lui Arnold Schwarzenegger pentru un tânăr aflat în suferință

Mesajul emoționant a lui Arnold Schwarzenegger pentru un tânăr aflat în suferință
Autor: Mihai Burlacu
Data: 15 August 2018
Nu era capabil să se ridice din pat din cauza depresiei. Arnold Schwarzenegger a reacționat și i-a transmis un mesaj emoționant unui om aflat în suferință pentru a-l încuraja

Nu mulți au privilegiul în viață să primească un sfat de la așa supranumitul "Terminator" și cu atât mai puțin un mesaj de încurajare. Asta s-a întâmplat zilele trecute pe pagina Reddit, unde un canadian a cerut ajutorul fostului guvernator al Californei, Arnold Schwarzenegger, relatând că se luptă de mai bine de 3 luni cu depresia. 

Citește și

"Mă simt deprimat de luni bune și nu am mai fost la sală. Domnule Schwarzenegger, vă rog spuneți-mi ce să fac să ies din starea asta și să încep să fac din nou sport. Va jur că îmi doresc să regăsesc entuziasmul de a face sport."

Bărbatul recunoaște că a scris mesajul pe pagina respectivă pentru a se elibera și spune că nu a sperat niciodată că Schwarzenegger îi va răspunde la mesaj. "Pur și simplu eram întins în pat, destul de trist, atunci când am decis să trimit mesajul"

Surpriză din partea lui Arnold Schwarzenegger! Actorul i-a răspuns printr-un mesaj de susținere care ulterior a devenit viral și a deschis o amplă discuție privind sănătatea psihică. 

Vezi aici articolul despre abuzurile din copilăria lui Arnold Schwarzenegger!

Uite care a fost răspunsul actorului austric în vârstă de 71 de ani:

"Nu fii atât de dur cu tine însuți. Te rog nu fii atât de dur cu ține însuți. Toți întâmpinăm dezamăgiri. Toți trecem prin momente grele, câteodată. Uneori viața este o rutină a exercițiului însă cheia este să te ridici și să faci puțină mișcare. Ridică-te din pat și pune-te să faci câteva exerciții, sau pur și simplu să faci o plimbare. Pur și simplu fă ceva. Îmi doresc să vină acel moment în care să te simți mai bine și să revii la sala de exerciții fizice. Nu are sens să pui atât de multă presiune pe tine. Să nu-ți fie frică niciodată să ceri ajutorul. Îți doresc mult noroc!

Astea au fost cuvintele lui Arnold pentru Ali, tânărul aflat în suferință. Răspunsul austriacului l-a motivat atât pe canadian cât și pe mulți alți utilizatori care au prins curaj pentru a-și expune problemele în mediul online.

Deși are o vârstă destul de înaintată, Schwarzenegger încă este o persoană activă atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Confruntându-se cu probleme serioase în tinerețe, actorul a fost abuzat de către tatăl sau în copilărie, fapt ce a avut numeroase repercursiuni asupra dezvoltării sale că om. 

 

Thanks for the training inspiration here in Budapest, @willsmith.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

FULLSCREEN
Arnold Schwarzenegger, mesaj emoționant pentru un tânăr aflat în suferință
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies