Este mai bogata decat Beyonce si Taylor Swift. Femeia care a investit 500 de dolari, intr-o afacere de milioane

Este mai bogata decat Beyonce si Taylor Swift. Femeia care a investit 500 de dolari, intr-o afacere de milioane
Citeste mai mult despre: Beyonce, afacere de succes, Taylor Swift,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 13 Iunie 2018
Se mandreste cu o avere de peste 500 de milioane de dolari si cu o afacere prospera, la varsta de doar 44 de ani.

Kendra Scott, o femeie la varsta de 28 de ani pe atunci, mai exact in anul 2002, si-a incercat norocul intr-o mica afacere in care a investit doar 500 de dolari. Intr-un puct al vietii in care sotul ramasese fara slujba, iar Scott era pe cale de a aduce pe lume primul ei copil, nevoia de bani era mai mult decat necesara. Pasionata de designul de bijuterii, aceasta a inceput sa creeze modele acasa, pe care spera ulterior sa le vanda unor case de bijuterii.

Imediat dupa nasterea fiului sau, a batut la portile unui celebru magazin de bijuterii din oras, unde a reusit sa vanda intr-o zi, toate bijuteriile pe care le crease in lunile precedente. A fost ziua in care viata femeii s-a schimbat complet. In acel moment, Scott a realizat ca va pune la cale o mica afacere. 

"Cand am avut prima mea prezentare de colectie, mi-am pus copilul intr-un carucior, si bijuteriile intr-o ceasca de ceai", povesteste femeia de afaceri care acum este in varsta de 44 de ani. Cand a reusit sa-si puna pe picioare prima firma care producea bijuteriile exclusiv pentru ea, antreprenoarea observase ca pe piata existau doar bijuterii foarte scumpe sau foarte ieftine, fara sa existe o piata medie. Astfel, tanara a decis sa creeze un set de bijuterii calitative, la un pret rezonabil.

In prezent, firma pe care o detine este evaluata la aproximativ 1 milion de dolari, iar averea sa la peste 500 de milioane de dolari. Intr-un top realizat de revista Forbes, Scott se situeaza pe pozitia 36 in topul celor mai bogate femei din SUA, inaintea unor personalitati precum Beyonce sau Taylor Swift.

In prezent, femeia de afaceri sprijina prin firma pe care o detine, diferite programe pentru tratamente de infertilitate, dar si familii aflate intr-un impas financiar. 

FULLSCREEN
Este mai bogata decat Beyonce si Taylor Swift. Femeia care a investit 500 de dolari, intr-o afacere de milioane
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO