Este o aparitie extrem de sexy, atat pe ecrane cat si pe covorul rosu. Cum arata insa Lady Sif din "Thor" atunci cand nu se afla la evenimente

Este o aparitie extrem de sexy, atat pe ecrane cat si pe covorul rosu. Cum arata insa Lady Sif din Thor atunci cand nu se afla la evenimente
Data publicarii: 07 Mai 2016
Data actualizare: 07 Mai 2016
Jaimie Alexander este una dintre cele mai sexy aparitii de pe covorul rosu. Actrita se poate lauda cu un portofoliu de imagini cu ea insasi in care straluceste, imbracata in rochii lungi si afisand un zambet de milioane.

Desi fanii o cunosc mai bine in postura lui "Lady Sif" din seria "Thor", Jaimie nu are foarte multe in comun cu personajul sau, cel putin din punct de vedere fizic. In viata reala prefera aparitiile elegante, la evenimente, si look-ul natural in zilele obisnuite.


Actrita in varsta de 32 de ani amai avut roluri in "Kyle XY" si "Agents S.H.I.E.L.D.S", fiecare dintre personaje intruchipand imagini feminie puternice, dar nelipsite de sex-appeal.


Jaimie tine adesea legatura cu fanii sai, prin intermediul retelelor de socializare, demonstrand ca trasaturile sale frumoase nu se datoreaza atat de mult machiajului profesionist, cat frumusetii naturale pe care o are.


Jaimie a format in trecut un cuplu cu actorul Peter Facinelli, cunoscut pentru rolul sau din "Twilight", in personajul doctorului Carlisle Cullen, iar in prezent cei doi au renuntat la logodna.

Ai fi recunoscut-o pe Lady Sif in viata reala?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies