Este o nebunie sa intri intr-un astfel de loc, dar ea este curajoasa. Motivul pentru care face acest lucru este genial

Este o nebunie sa intri intr-un astfel de loc, dar ea este curajoasa. Motivul pentru care face acest lucru este genial
Citeste mai mult despre: act de curaj, genial, internet, motiv,
Data publicarii: 21 Ianuarie 2016
Data actualizare: 21 Ianuarie 2016
Pentru prezenta de spirit si faptele lor demne de toata lauda, unii oamenii merita toata aprecierea noastra si, pe buna dreptate.

Asa se intampla si in cazul tinerei din filmuletul de mai jos. Chiar daca era un loc foarte stramt, tanara nu a stat pe ganduri si a intrat sub placa de beton pentru a-i salva viata unui pisoi neajutorat, care ramasese captiv. 

Curajul acestei fete este demn de toata lauda noastra. A fost astrasa de un mieunat slab al unui pisoi si nu i-a pasat ca trebuie sa intre intr-un spatiu insalubru si extrem de stramt, care putea sa ii puna si ei viata in pericol. 

Dupa ce s-a refugiat in canalizare, pisoiul nu a mai putut iesi la lumina, iar sansele lui de supravietuire scadeau de la un minut la altul. Fara caldura, apa si hrana, situatia putea sa se transforme intr-un lucru tragic, dar norocul sau a fost cand tanara a decis sa il salveze cu orice pret.

Imaginile surprinse ne aduc in prim plan o atitudine corecta, care trebuie apreciata la adevarata sa valoare. Tanara a adoptat ghemotocul de blanita, care a impresionat-o cu dragalasenia lui din primele clipe in care s-au vazut.

 

i love this girl do you ?

Posted by Horse Addicted on Sunday, January 3, 2016VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!