Este orb, dar acest lucru nu il impiedica sa duca la un alt nivel pasiunea pentru muzica. Ce s-a intamplat cu acest barbat este de-a dreptul uimitor

Este orb, dar acest lucru nu il impiedica sa duca la un alt nivel pasiunea pentru muzica. Ce s-a intamplat cu acest barbat este de-a dreptul uimitor
Data publicarii: 15 Decembrie 2014
Data actualizare: 15 Decembrie 2014
Canta pe strada, este orb, iar viata nu i-a oferit prea multe motive de bucurie, dar acest lucru nu il impiedica sa cante la instrumentul lui pentru trecatori.

Cand se astepta mai putin, acest barbat a primit ajutorul de care avea nevoie din partea unor straini care au stiut sa ii aprecieze talentul muzical si sa il admire pentru ceea ce face.

Nicky Ramchandani si fratele lui, doi barbati care au impreuna o afacere, au mers la acest muzicant al strazii, in Liberia, si l-au rugat sa le compuna un jingle pentru brandul lor de chipsuri.

Barbatul a primit cu drag invitatia celor doi si a realizat un spot unic. Vocea lui, instrumentul la care canta si dedicarea pe care o are pentru muzica, toate acestea au format un lucru demn de admirat. Cei care au urmarit videoclipul postat de cei doi frati pe canalul de Youtube s-au oferit sa il ajute pe barbat cu lucrurile de care are nevoie pentru a duce o viata normala din simplul motiv ca face muzica din pasiune si nu pentru bani.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!