Este Romania pregatita sa aleaga un presedinte neamt? Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, invitat duminica, de la 10.00, la "Dupa 20 de ani"

Este Romania pregatita sa aleaga un presedinte neamt? Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, invitat duminica, de la 10.00, la  Dupa 20 de ani
Data: 06 Iunie 2014
Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat al emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata duminica, de la 10.00, la ProTV.

Coagularea dreptei pe scena politica romaneasca este unul dintre cele mai importante subiecte in prezent, in contextul alegerilor prezidentiale din aceasta toamna. Klaus Iohannis este deja vazut in media drept un posibil candidat al "dreptei unite" care se va forma in urma fuzionarii intre Partidul National liberal si Partidul Democrat Liberal.

Klaus Iohannis, care i-a luat locul in PNL lui Crin Antonescu dupa demisia acestuia, devenind presedinte interimar al liberalilor, are acum mai multe misiuni importante. El trebuie sa linisteasca apele in formatiunea pe care o conduce, sa duca la bun sfarsit operatiunea "dreapta unita" si sa isi asume rolul de adversar al celui mai mare partid din Romania la ora actuala, PSD, in lupta pentru Palatul Cotroceni.

Despre toate acestea, presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, vorbeste duminica, 8 iunie 2014, in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de PRO TV si PRO TV NEWS, de la ora 10.00, moderata de Cristian Leonte si Marius Tian.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO