Este una dintre cele mai curajoase pisici. Cum a salvat o felina un baietel de 5 ani de atacul unor batausi

Este una dintre cele mai curajoase pisici. Cum a salvat o felina un baietel de 5 ani de atacul unor batausi
Citeste mai mult despre: pisica, baietel, criza, eroina,
Data publicarii: 31 Decembrie 2014
Data actualizare: 31 Decembrie 2014
Ethan Fenton, un baietel de 5 ani, este fericitul stapan al unei pisici extrem de curajoase. Micutl Ethan a fost implicat intr-o altercatie cu un grup de baieti mai mari, iar felina a fost cea care a resit sa il scape de "atacatori".

Conform Mirror.co.uk, micutul Ethan era tintuit la pamant de grupul de batausi, atunci cand Smudge, pisica sa, a intrat in scena si l-a salvat. Mama baiatului povesteste ca pisica a sarit pe pieptul unuia dintre "atacatori", l-a speriat, iar acesta a fugit plangand.    

"Ii priveam pe copii cum se jucau fotbal in curte atunci cand am vazut un grup de baieti mai mari ca Ethan intrand pe poarta. I-am auzit strigandu-l pe Ethan, dar acesta i-a ignorat si a continuat sa se joace cu fratele sau mai mic Ashton", a povestit mama baiatului.

Faptul ca Ethan nu le-a acordat atentia, i-a enervat la culme de batausi. Acestia au ripostat si l-au imbrancit pe baiatul de 5 ani. Acesta a fost momentul in care Smudge a intervenit, tasnind de sub masina familiei si speriandu-l pe unul dintre baietii pusi pe cearta.

"Nu a mai facut niciodata un lucru de acest fel. Pentru noi a fost uimitor sa vedem cum il apara pe Ethan. Din acel moment, Smudge sta de veghe la usa dormitorului lui Ethan", a mai adaugat mama baiatului.

Vezi imagini cu "pisica eroina" aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!