Bruce Willis e "Greu de pensionat 2", in aceasta seara, de la 20.30, la ProTV!

Bruce Willis e Greu de pensionat 2 , in aceasta seara, de la 20.30, la ProTV!
Data publicarii: 21 Septembrie 2014
Data actualizare: 21 Septembrie 2014
Bruce Willis a devenit celebru in 1985, odata cu aparitia in serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy "Maddie si David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri in filme de actiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" si "Sacalul".

Actorul in varsta de 59 de ani nu a renuntat la filmele de actiune care l-au facut celebru, iar cele mai recente blockbustere, "Greu de pensionat" si continuarea, "Greu de pensionat 2", au adus milioane de dolari in box office-urile din intreaga lume.

In "Greu de pensionat 2", continuarea comediei cu actori cu greutate, care a fost un adevarat hit in 2010, fostul agent secret CIA Frank Moses( Bruce Willlis) se reuneste cu o echipa de agenti de elita pentru a vana in jurul lumii un dizpozitiv nuclear.

"Greu de pensionat 2" e in aceasta seara, de la 20.30, la ProTV!

Pentru a reusi trebuie sa supravietuiasca unei armate de asasini nemilosi, teroristi periculosi, agenti guvernamentali puternici. Toti vor sa puna mana pe noua generatie de arme. Misiunea ii va duce pe Frank si echipa lui formata din Marvin Boggs (John Malkovich) si Sarah Ross (Mary-Louise Parker) prin Londra, Paris si Moscova.

Geniala Helen Mirren il vaneaza in stil James Bond pe Bruce Wills (57 de ani). Anthony Hopkins (75 de ani) a fost distribuit in rolul unui om de stiinta genial si diabolic, care a fost inchis intr-un ospiciu in timp ce Catherine Zeta-Jones este nu doar o fosta agenta CIA periculoasa, ci  si fosta iubita a lui Bruce Willis.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies