Este ziua Prințului Harry! Ducii de Cambridge i-au transmis un mesaj după luni întregi de tăcere 

Este ziua Prințului Harry! Ducii de Cambridge i-au transmis un mesaj după luni întregi de tăcere
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 15 Septembrie 2021
Data actualizare: 15 Septembrie 2021
Zi de sărbătoare pentru ducii de Sussex. Pe 15 septembrie, prințul Harry împlinește 37 de ani. Ultimii doi ani au fost foarte zbuciumați pentru el. A luat mai multe hotărâri importante și a pornit pe un drum diferit față de toți ceilalți membrii ai Casei Regale.   

Prințul Harry, considerat până nu de multă vreme rebelul Casei Regale a Marii Britanii, împlinește 37 de ani. El a părăsit Casa Regală anul trecut în primăvară, iar din acel moment a oferit mai multe interviuri controversate alături de soția sa, Meghan Markle. Cuplul s-a mutat departe de Marea Britanie, în însorita California și se concentrează asupra acțiunilor de voluntariat. Mai mult decât atât, ei susțin că părăsirea Casei Regale a fost cea mai bună decizie pentru sănătatea lor psihică. 

Decizia lui Harry a produs o răcire a relațiilor pe care le are cu fratele său mai mare, William. Cu toate acestea, pe contul de Twitter al ducilor de Cambridge a apărut o urare de "La mulți ani" adresată lui Harry, în dimineața zilei de 15 septembrie. 

Prinţul Charles a declarat, în nenumărate rânduri că Harry a fost un copil foarte obraznic şi neastâmpărat în comparaţie cu fratele mai mare, Prinţul William. Se pare, totuşi, că Harry nu s-a ferit de pozne nici la maturitate. El a fost implicat în diverse scandaluri. Printre cele mai cunoscute isprăvi pe care le-a comis Harry se numără posesia de canabis şi deghizarea sa într-o uniformă nazistă, precum şi performarea unui număr de striptease într-un club din Las Vegas.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies