Esti de acord? Oamenii de stiinta spun ca aceasta tanara de numai 18 ani este cea mai frumoasa femeie de pe planeta

Esti de acord? Oamenii de stiinta spun ca aceasta tanara de numai 18 ani este cea mai frumoasa femeie de pe planeta
Citeste mai mult despre: femeie, frumoasa, oameni de stiinta, planeta,
Data publicarii: 28 Iulie 2016
Data actualizare: 28 Iulie 2016
Cand vine vorba despre frumusetea unei persoane, exista pareri si pareri, diferite sau asemanatoare, care variaza in functiile de criteriile de evaluare si de preferinte.

Oamenii de stiinta spun insa ca frumusetea nu este ceva care nu poate fi defenit. Acestia o asociaza cu matematica si spun ca legile exacte pot defeni chiar si frumusetea absoluta si aici tinem cont de simetria dintre ochi, nas, frunte si celelalte elemente ale chipului.

In Marea Britanie a fost organizata o competitie care sa ii ajute sa gaseasca chipul ideal. Concurentii nu aveau voie sa aiba interventii chirurgicale. Peste 8 000 de femei au trimis fotografia lor, fara prea mult machiaj, pentru a vedea daca vor fi selectate.

O tanara de numai 18 ani, Florence Colgate, a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume. Adolescenta lucreaza de doua ori pe saptamana intr-un restaurant si a fost indemana de patron sa isi trimita poza. Dupa ce a fost desemnata castigatoare, Florence a fost adusa in Londra pentru a se intalni cu o agentie de modele. 

Florence va aparea intr-o multime de reclame. Scopul acestui concurs este de a promova frumusetea naturala. Expertii spun ca distanta dintre ochi si gura trebuie sa fie o treime din distanta dintre linia parului si barbie, iar in cazul tinerei, proportia este de 32,8%. 

Tanara are o frumusete naturala care se intampla sa aiba simetrie pe care o cer expertii. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies