"Esti doar a mea! Ce ati facut, baieti? Dormeati?" Tanara care a cucerit-o pe Christina Aguilera in cateva momente

Esti doar a mea! Ce ati facut, baieti? Dormeati? Tanara care a cucerit-o pe Christina Aguilera in cateva momente
Data publicarii: 04 Martie 2016
Data actualizare: 04 Martie 2016
Unul dintre momentele care au cucerit-o definitv pe Christina Aguilera a fost cel al tinerei Shalyah Fearing. Fata a interpretat piesa "What is Love" si a facut-o pe jurata sa o vrea in echipa sa aproape imediat.

Shalyah a urcat pe scena, a inceput sa cante si a facut-o pe X-tina sa se intoarca in mai putin de 20 de secunde. Vocea feteie a sunat atat de bine pe melodia aleasa, incat jurata nu s-a putut abtine sa nu danseze in scaun, in timp ce o asculta.

Intreaga familie a adolescentei a izbucnit in lacrimi, in culise, atunci cand Aguilera s-a intors.

"Esti doar a mea!", i-a spus Aguilera la finalul prestatiei. Jurata chiar si-a mustrat, in gluma, colegii, pentru faptul ca nu s-au intors: "Ce ati facut, baieti? Dormeati?", le-a zis vedeta.

Adevarata supriza a venit, insa, in momentul in care Adam Levine a intrebat-o pe concurenta care este varsta ei, iar raspunsul a fost inca un motiv de bucurie: "15 ani! Felicitari! Ai vocea cuiva care categoric nu pare de 15 ani!", i-a spus Adam.

"Esti in cele mai bune maini! Cele mai bune maini pentru o voce ca asta!", a completat Pharell, incantat de faptul ca Shalyah va fi in echipa Christinei.

Esti pregatit? Revine competitia suprema a vocilor! Inscrie-te ACUM!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!