Ethan Suplee a renunțat la diete și a făcut „pătrățele”. „Sunt la apogeul meu absolut”

Ethan Suplee a renunțat la diete și a făcut pătrățele . Sunt la apogeul meu absolut
Ethan Suplee în anul 2000. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Ianuarie 2021
Data actualizare: 12 Ianuarie 2021
Ani la rând i-a fost rușine să-și dea jos tricoul și a făcut carieră în cinematografie în roluri „cu greutate”. Ethan Suplee a început anul 2021 cu unul dintre cele mai mari visuri ale sale împlinite: acela de a avea „pătrățele” în abdomen.

Timp de peste 20 de ani, Ethan Suplee a slăbit și a pus pe el sute de kilograme. Din cauza dietelor variate și a regimului de viață dezordonat, corpul lui a avut de suferit și a fost martorul unor transformări spectaculoase de aspect.

La 24 de ani cântărea peste 226 de kilograme, dar asta nu l-a împiedicat să joace în Remember the Titans (2000), alături de Denzel Washington. Au urmat roluri în The Butterfly Effect (2004) și Lupul de pe Wall Street (2013), în care a afișat noi transformări.

La începutul anului trecut și-a propus să ajungă la un procent de cel mult 10% grăsime din masa totală și a reușit mai mult decât atât.

La începutul anului 2021, Suplee a dezvăluit că și-a atins încă un obiectiv, acela de a avea „pătrățele” în abdomen. 

Sunt la apogeul meu absolut. Mi-am petrecut 35-40 de ani fără a-mi da jos tricoul în public”, a dezvăluit actorul, citat de Men’s Health.

Ethan Suplee și-a dezvăluit abdomenul pe Instagram, dezvăluind totodată că a reușit să fie mulțumit de felul în care arată.   

Anul trecut mi-am setat un obiectiv, acela de a avea un abdomen vizibil. În acest an vreau să ajung să am mușchi oblici vizibili. Va fi un an minunat de greu”, a glumit actorul.

Actorul de 44 de ani a dezvăluit că în ultimii 20 de ani a încercat toate dietele posibile pentru a da jos kilogramele în plus, însă scopul lui nu a fost niciodată mai mare decât acesta. Antrenorul său de fitness i-a deschis ochii și l-a învățat să folosească sportul și mișcarea fizică în atingerea țelurilor sale.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!