Eurovision 2012: Suedia este castigatoarea, cu o piesa care CU SIGURANTA va prinde. Ascult-o si tu!

Eurovision 2012: Suedia este castigatoarea, cu o piesa care CU SIGURANTA va prinde. Ascult-o si tu!
Data publicarii: 27 Mai 2012
Data actualizare: 27 Mai 2012
Finala Eurovision 2012 s-a incheiat cu victoria Suediei. Romania a prins abia locul al 12-lea.

Loreen, reprezentanta Suediei, a fost de la inceput favorita si a castigat detasat. Asculta aici piesa interpretata de ea, "Euphoria", care a dominat anul acesta concursul Eurovision 2012: 

Mandinga, reprezentanta Romaniei la Eurovision, s-a calificat in finala, in ciuda unor probleme pe care solista le-a avut cu casca in timpul prestatiei live din semifinale. A urmat o perioada de soc pentru Elena Ionescu, insa starea de spirit era vineri una buna in randul membrilor trupei, potrivit sefului delegatiei Romaniei.

Totusi, la repetitiile jurizate din aceeasi zi, care au contat in proportie de 50% in stabilirea ierarhiei, Elena a clacat din nou si a incurcat versurile piesei "Zaleilah". Iar in finala sambata, aceasta a fost putin ragusita, dar a avut o evolutie mai buna decat cele din zilele anterioare.

Jocul punctelor a fost previzibil la Eurovision: Romania a primit 12 de la Moldova. Ca si in anii anteriori, votul a tinut mai degraba de geopolitica, decat de arta. Vecinii s-au votat intre ei, la fel cum punctele au mers si catre tarile-mama ale emigrantilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!