Eurovision 2013: Artistii au inceput repetitiile. Doi fosti concurenti de la "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei" sunt in finala nationala

Eurovision 2013: Artistii au inceput repetitiile. Doi fosti concurenti de la  Romanii au talent  si  Vocea Romaniei  sunt in finala nationala
Data: 06 Martie 2013
Artistii au inceput, miercuri, repetitiile pentru finala selectiei nationale Eurovision 2013, care se va desfasura sambata seara.

Artistii si compozitorii au avut la dispozitie 10 zile in care sa-si definitiveze ultimele detalii legate de interpretarea pieselor si de show-ul pe care il vor prezenta in seara de 9 martie.

Citește și

Incepand de miercuri se desfasoara repetitii zilnice. Artisti, stilisti, coregrafi, alaturi de specialistii televiziunii publice pun la punct toate detaliile pentru o evolutie cat mai buna sambata seara, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Finalistul de la "Romanii au talent" Narcis Iustin Ianau si Elena Vasile, fosta componenta a echipei lui Smiley de la "Vocea Romaniei", impreuna cu trupa ei, Electric Fence, sunt in finala nationala.

Asculta aici primele 6 piese calificate.

Asculta aici cele sase piese care s-au calificat in cea de-a doua semifinala.

Tu pe cine sustii?
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies