Eurovision 2014: 150 de melodii inscrise in concurs, 12 finaliste nationale. Cine ar putea reprezenta Romania in Danemarca

Eurovision 2014: 150 de melodii inscrise in concurs, 12 finaliste nationale. Cine ar putea reprezenta Romania in Danemarca
Data publicarii: 21 Februarie 2014
Data actualizare: 21 Februarie 2014
Pe 19 si 20 februarie au fost alese piesele finaliste din etapa nationala a concursului Eurovision 2014. Dintre acestea, una singura va reprezenta Romania la Copenhaga si va fi aleasa pe 1 martie.

"Bucuria generala a fost ca cel putin 20 de cantece au fost exceptionale, foarte bine produse si interpretate. Membrii juriului, toti profesionisti, spun ca melodiile alese vor aduce, cu siguranta, un plus de valoare calitatii show-ului de pe 1 martie", a declarat Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision, imediat dupa incheierea preselectiei, potrivit tvr.ro.

Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula si Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA si The Zuralia Orchestra sunt cei care au prins un loc in finala nationala a concursului Eurovision 2014.

Surpriza editiei o reprezinta, fara indoiala, transsexualul Naomy: "Vreau sa uit greselile trecutului si sa arat ca sunt un artist profesionist. Daca juriul m-a placut si m-a votat, ma bucur foarte tare si asigur pe toata lumea ca nu voi dezamagi. Nu voi miza pe faptul ca sunt transsexual, voi afisa o imagine curata. Am 37 de ani si ma bucur ca talentul mi-a fost recunoscut. M-am rugat mult la biserica si Dumnezeu mi-a ajutat. Chiar si acum, dupa ce am aflat ca am ajuns in finala, am fost sa-i multumesc lui Dumnezeu", a spus el pentru Ring.

Tudor Turcu, VH2, Blaxy Girls, Dan Helciug, Anthony Icuagu, Jazzy JO, Ozana Barabancea, Andrei Leonte, Cobzality feat. Matilda Pascal Cojocarita, Andreea Olariu, Alexandra Craescu, Cezar Dometi se numara printre cei care nu au trecut de preselectii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!