Eurovision 2021 - Interviu exclusiv Roxen: ”Mă simt foarte încrezătoare! Nu consider că trebuie să am emoții”

Eurovision 2021 - Interviu exclusiv Roxen: Mă simt foarte încrezătoare! Nu consider că trebuie să am emoții
Citeste mai mult despre: Eurovision 2021, interviu Roxen,
Data publicarii: 18 Mai 2021
Data actualizare: 18 Mai 2021
Reprezentanta României la ESC 2021 a surprins audiența la ultima repetiție, cu doar câteva ore înainte de show-ul pentru juriu, cu o ținută complet schimbată față de primele apariții pe scena concursului.

upă ce au scăpat de emoțiile testelor Covid, procedura standard impusă de organizatori tuturor participanților la eveniment - din nou, rezultatele acestora au fost negative -, Roxen și echipa au urcat pe scenă pentru o nouă sesiune de repetiții.

 

Reprezentanta noastră a cântat într-o rochie cu imprimeu floral, o apariție total diferită față de cea purtată la primele repetiții pe scena Rotterdam Ahoy, echipa reușind să păstreze secretul privind vestimentația pentru concurs până în ziua show-ului pentru juriu.

 

„Am primit o mulțime de reacții pozitive la outfitul pe care l-am pregătit pentru concurs. Vă mulțumesc din suflet și vă promit că voi da totul, diseară, în fața juriului. Ne vedem marți, la semifinala pentru public!”, a declarat Roxen.

 

Luni, în preziua spectacolului, reprezentanții României și cei ai celorlalte țări care evoluează în prima semifinală Eurovision, susțin două repetiții. Chiar dacă nu va fi transmisă de broadcasteri, a doua repetiție de astăzi contează la fel de mult pentru calificare ca semifinala de marți, întrucât show-ul a fost votat de juriile de specialitate din 19 țări, votul lor contând în proporție de 50%, la fel ca al publicului.

Cum votăm marți, la Eurovision

•       Prima semifinală Eurovision, în care va concura şi reprezentanta României, Roxen, cu melodia Amnesia, va avea loc pe 18 mai, iar spectacolul va fi transmis în direct pe TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+, de la ora 22.00.

Românii de acasă nu au dreptul să voteze pentru reprezentanta țării noastre, deci votul românilor din străinătate este cel care poate înclina balanţa calificării României în marea finală. Voturile primite de la publicul din străinătate vor conta în proporţie de 50%, restul de 50% fiind decizia juriilor din fiecare ţară.

 

Tot ce au de făcut cei care vor să susţină România este ca, în perioada alocată votării (care se va deschide imediat după încheierea prezentării celor 16 piese), să voteze 13 (numărul alocat României) la telefon, prin SMS sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app.

Urmăriți, mai jos, un interviu exclusiv cu Roxen, chiar înainte de semifinala Eurovision!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies