Eva Măruță, un nou video viral pe TikTok! Internauții, topiți după fetița Andrei: “E de-o istețime exagerată”

Eva Măruță, un nou video viral pe TikTok! Internauții, topiți după fetița Andrei: E de-o istețime exagerată
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 21 Martie 2023
Data actualizare: 21 Martie 2023
La doar 7 ani anișori, Eva Măruță are o comunitate impresionantă de fani pe conturile de socializare. Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță are peste 371.000 de urmăritori pe contul de Instagram, iar pe TikTok este urmărită de peste 400.000 de persoane. 

Carismatică, talentată, veselă și mereu spontană, mezina familiei Măruță i-a cucerit pe internauți cu replicile ei amuzante. Filmulețele postate pe conturile gestionate de părinții Evei sunt virale, iar cel recent clip postat pe TikTok a adunat peste 1,4 milioane de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. 

După o vizită la biserică, Eva s-a declarat încântată de mâncarea primită de la enoriași după slujbă.

Fetița a ținut să-i transmită tatălui ei că: “Mâncarea asta mi-a intrat la inimă! Gogoșile alea, plăcinta aia …”. 

@evamaruta @Catalin Maruta ♬ sunet original - Eva Maruta

“Te iubesc, fată! Mergem acasă? Hai că trebuie să ne întâlnim cu cealaltă jumătate a noastră (mami și David)”, i-a spus amuzat Cătălin Măruță.

Clipul postat pe TikTok a adunat peste 1,4 milioane de vizualizări și a generat sute de comentarii. 

“Doamne, cât este de carismatică!”, “Cătălin Măruță e topit după Eva”, “”, “Expresivă ca mami!”, “Ooooo, ce scumpă!”, “O copilă adorabilă și deșteaptă!”, “Fetița asta e o minune dumnezeiască”, “Ce vorbe de om mare are copilul ăsta! Se vede că e tare deșteaptă!”, “Prea dulce copil!”, “Seamănă cu tati, iar la gesture cu mami!”, “Am mai spus, e de-o istețime exagerată!”, “Ești minunată, Eva!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Evei. 

Eva Măruță n-a moștenit doar zâmbetul mamei sale, ci și dragostea pentru muzică. Fetița a cântat de mai multe ori cu mama ei în fața unui public numeros. În decembrie 2022, Andra a susținut un concert la Opera Română. Artista și fiica eu le-au oferit spectatorilor un moment special și emoționant. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Maruta (@evamaruta)

“A fost magic! Mai vreau să cânt alături de mama mea! Te iubesc!”, a scris transmis atunci micuța pe rețetele de socializare. 

Eva mai are un frățior la fel de carismatic. David a împlinit recent 12 ani și apare deseori în clipurile postate de fetiță pe conturile de TikTok și Instagram. (Mai multe POZE în GALERIA FOTO de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Maruta (@evamaruta)

Fotografii: Instagram/ capturi TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!