Eveniment pentru mame responsabile: autodiversificarea, din punctul de vedere al specialiştilor

Eveniment pentru mame responsabile: autodiversificarea, din punctul de vedere al specialiştilor
Citeste mai mult despre: autodiversificare, conferinta, mame, parenting,
Data publicarii: 05 Aprilie 2019
Data actualizare: 05 Aprilie 2019
Pe 8 iunie 2019, de la ora 10.00, la Mezanin@Palatul Universul va avea loc conferința  ”Autodiversificarea pe înțelesul tuturor”, cu Gil Rapley și Tracey Murkett, autoarele cărții ”Diversificarea naturală – cel mai bine păstrat secret al părinților relaxați.

Părinții vor avea ocazia să se informeze despre cea mai sănătoasă metodă de diversificare chiar de la specialiștii care au studiat, au folosit și au scris despre aceasta. Gill Rapley este asistentă certificată de pediatrie în UK și are un doctorat a cărui temă a fost comparația dintre autodiversificare și diversificarea clasică, iar Tracey Murkett este jurnalist și consultant în lactație. Ea a descoperit autodiversificarea împreună cu fiica ei și a experimentat toate lucrurile despre care a scris în cărțile publicate.

Gill Rapley și Tracey Murkett le vor prezenta părinţilor români avantajele diversificării naturale („baby led weaning“), o metodă sănătoasă, naturală, uşoară şi plăcută, adoptată în din ce în ce mai multe colţuri ale lumii şi întrebuinţată pentru a face trecerea bebelușilor de la alăptare la alimentele solide.

Detalii despre conferința din 8 iunie găsiți în pagina evenimentului.

FOTO:PIXABAY
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!