Ewan McGregor se plânge că plătește prea mulți bani pentru pensie alimentară

Ewan McGregor se plânge că plătește prea mulți bani pentru pensie alimentară
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Octombrie 2018
Data actualizare: 02 Octombrie 2018
Actorul scoțian Ewan McGregor (47 de ani) a ajuns la tribunal cu fosta soție, Eve Mavrakis. La nouă luni de la divorț, McGregor se plânge că plătește prea mulți bani pentru creșterea celor patru fete ale sale.

McGregor a divorțat de soția sa la începutului anului, invocând divergențe ireparabile. Starul scoțian s-a plâns în instanță că, din ianuarie 2018 și până azi, a făcut plăți voluntare mai mari decât ar fi fost obligat prin lege. Iar acum vrea ca instanța să-i recunoască dreptul de a plăti mai puțin. În replică, fosta soție, Eve Mavrakis, spune că nevoile ei și ale celor patru fete necesită un efort financiar mai mare.

FOTO: Eve Mavrakis


The Blast
a intrat în posesia unui document depus în instanță, din care reiese că actorul se plânge că pensia alimentară e prea mare. McGregor și fosta soție au împreună patru fete, din care una este înfiată din Mongolia: Clara (22 de ani), Jamyan (16 ani), Esther (16 ani) și Anouk (7 ani).

Fiica ce mare, Clara, este actriță, fotomodel și fotograf și a realizat deja primele pictoriale incendiare în revistele glossy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

D4 MAG ????

A post shared by claramcgregor (@claramcgregor) on


Actorul scoțian s-a despărțit de Eve Mavrakis în ianuarie 2018, după 23 ani de relație. În ciuda separării, McGregor păstrează încă numele fostei soții tatuat pe brațul drept. Totul s-a răcit între ei în mai 2017, când McGregor a început o relație extraconjugală cu actrița Mary Elizabeth Winstead, care e cu 19 ani mai tânără decât Eve. Scoțianul locuiește în SUA, în timp ce fosta nevastă a rămas la Londra.
 

Pentru ea și-a lăsat McGregor soția


Eve Mavrakis are 52 de ani și e designer și art director în industria cinematografică. A lucrat la multe filme, ba a și jucat în câteva. Pe McGregor l-a cunoscut în perioada sa de glorie de după lansarea filmului Trainspotting.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies