EXCLUSIV! Carmen Harra revine in Romania cu noi previziuni!

EXCLUSIV! Carmen Harra revine in Romania cu noi previziuni!
Citeste mai mult despre: Carmen Harra, exclusivitate, previziuni,
Data publicarii: 12 Aprilie 2010
Data actualizare: 12 Aprilie 2010
Carmen Harra, femeia care a prezis atentatele din 11 septembrie 2001, a acordat o serie de interviuri in exclusivitate pentru www.protv.ro si www.happyhour.ro despre cutremurele tot mai frecvente si despre criza financiara. Mai mult, Carmen Harra a promis ca va discuta, pe larg, toate aceste teme, dar si multe altele, la revenirea sa in Romania, in cadrul emisiunii “Happy Hour”.

Harra se va intoarce in tara la sfasitul acestei luni pentru a organiza un workshop de zile mari, in cadrul caruia va raspunde la numeroase intrebari si va dezbate multe teme arzatoare, printre care si controversatul 2012.

Pe 1 mai veti reveni in Romania. Cu ce ocazie de aceasta data?

Vin special in Romania, in primul rand pentru PRO TV, pentru ca imi face placere de fiecare data sa vin in emisiunea Happy Hour! In al doilea rand, vreau sa vin pentru acest workshop pe care il pregatesc, la Palatul Copiilor, pentru 1 mai! Si asta pentru ca vreau sa explic oamenilor lucrurile pe care mereu si-au dorit sa le inteleaga, lucruri despre 2012, despre criza financiara, despre cutremure, despre aceasta noua era in care intram! Pentru ca lumea nu intelege lucrurile care se intampla in lume in aceasta perioada si vreau sa ii fac sa inteleaga. In 2012 nu se intampla nimic rau, nu e sfarsitul lumii. Deci intelegeti ca nu se va intampla nimica rau! Singurul lucru rau care se va intampla pana in 2012 va fi ca satelitii vor fi afectati de aceasta aliniere planetara si ca vom ramane, cateodata, fara curent, telefoane mobile, televizoare, etc! Dar 2012 va marca inceputul acestei ere de aur, cand numai lucruri bune se pot intampla. Omenirea e speriata, toata lumea e traumatizata – eu vreau sa le explic de fapt ce se intampla. Vreau sa explic ca nu trebuie sa se teama de noua era care ne asteapta!

Care vor fi subiectele abordate la conferinta?

Voi vorbi, in workshop, despre frecventa notiunii de timp. Ziua este de 24 de ore. Asa stim, asa stiam mereu, ca are 24 de ore. Insa in ultimul timp, nu ati vazut ca timpul trece foarte, foarte repede si ca parca zboara mult mai repede decat inainte? De fapt, la ora asta, ziua are 16 ore, iar oamenii se grabesc, se grabesc, se grabesc, de asta avem senzatia ca totul se misca foarte repede. Timpul tau fizic nu mai este acela pe care il aveai acum multi ani, tocmai de aceea conceptul de timp se va reduce la zero in 2012. Fenomentul se poate explica stiintific, iar eu voi vorbi despre asta in workshop: unde merge umanitatea, prezicerile antice, ce inseamna era de aur, care este perioada de tranzitie care va exista pana in 2053. Este o tematica de care orice om va fi interesat, fascinant. Singura idee care aduce lumea impreuna este unitatea globala! Nu, nu vor mai fi discrepante, diferente, ci se va promova ideea de unitate! Chiar si in Avatar era ideea unitatii unei lumi unde nu existau diferente monetare, diferente fizice – toate aceste lucruri trebuie sa dispara!

Veti face previziuni si pentru cei din publicul aflat la conferinta?

La aceasta conferinta eu vreau sa vorbesc cu lumea dihn sala! O sa raspund la intrebarile lor, o sa fac previziuni acolo, cu oamenii, o sa ii las sa imi vorbeasca despre problemele lor si o sa incerc sa le explic aceste probleme! Nu multi oameni inteleg ce li se intampla si unde se indreapta, iar eu o sa incerc sa le explic asta! Este tematica cea mai arzatoare acum. Lumea trebuie sa vina ca sa inteleaga un mesaj. Ca sa nu se mai sperie de sfarsitul lumii in 2012. Sa nu se mai sperie de criza. Oamenii trebuie sa primeasca mesajul Pamantului cu entuziasm si fara frica! Omenirea va continua pentru milioane de ani, insa este intr-o profunda schimbare! Lumea trebuie sa inchida ochii si sa proiecteze viitorul, si sa nu se sperie de el!

Publicitate!
Daca doriti sa participati la WorkShop-ul organizat de Carmen Harra, trebuie sa va grabiti sa achizitionati bilete.
Spectacolul se va tine la Palatul Copiilor din Bucuresti, pe data de 1 mai 2010, pretul unui bilet fiind de 90 de lei.

Pentru detalii si cumparare sunati la:
Avocat Irina Butacu
Telefon: 0727 913 669

Site-ul www.carmenharra.ro pune la dispozitie toate detaliile despre modalitatea de participare la acest workshop.

Citeste si: Carmen Harra: Romania va fi afectata de un grav cutremur!
                 
                  
Carmen Harra: Nu exista iesire din criza!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies