• PRO TV
  • EXCLUSIV Codruța, interviu sincer despre concurenții Survivor România 2023

EXCLUSIV Codruța, interviu sincer despre concurenții Survivor România 2023

EXCLUSIV Codruța, interviu sincer despre concurenții Survivor România 2023

Codruța Began a fost una dintre surprizele Survivor România 2023! Aceasta a pășit în Jungla Dominicană destul de emoționată, cu multe gânduri despre ceea a lăsat acasă, dar și cu dorința de a ajunge cât mai departe în competiție. Cu toate că a adus multe puncte pentru echipa Războinicilor, concurenta a fost eliminată atunci când se aștepta mai puțin!

 

Invitată la un eveniment de celebrare a Marii Unificări, Codruța Began ne-a oferit un interviu în cadrul căruia a spus lucrurilor pe nume!

Bună Codruța! Cum te simți după ce ai făcut parte din cel mai puternic show de supraviețuire Survivor România și cum te-ai adaptat vieții normale, după eliminare?

„Nu m-am adaptat încă în totalitate pentru că mintea mea este încă acolo, o parte din suflet este încă acolo. Cât timp este încă în desfășurare Survivor, nu ai cum să te deconectezi total. Curiozitatea mă roade, frustrările sunt acolo, pentru că nu mi-am spus mereu punctul de vedere. Toți m-au felicitat când am ajuns acasă, deși mie îmi era rușine de parcursul meu în competiție. Am încercat să gestionez situațiile cu diplomație, pentru că asta mă caracterizează, dar regret că nu am fost mai vocală. Efectiv am avut senzația că uneori eram sedată din cauza acuzațiilor puerile și penibile. Acum, dacă aș merge înapoi, aș muri cu ei de gât!”

Cum te-au așteptat soțul și fiul tău acasă?

„Am primit multe felicitări, dar și foarte multe întrebări. Erau curioși toți dacă noi chiar nu mâncăm, dacă noi chiar nu ne spălăm. Eu nu am știut ce e ăla săpun, timp de 6 săptămâni. Ce mi-a plăcut a fost că, atunci când am vrut să merg la Survivor, fiul meu a fost împotrivă. Îi era o teamă de penibil, își făcea griji că toți cei care mă cunosc o să mă vadă.. Dar, din contră! După vreo două săptămâni, i-a trecut. Lui a început să îi crească notorietatea și era chiar mândru de mine. A avut și momente când a fost nervos. La un moment dat, când am avut eu o ieșire pentru că nu am reușit să bag mingile în coșul de baschet, și-a făcut curat în cameră de nervi”

Cu cine ai avut cea mai mare controversă și nu te-ai vedea prieten nici după Survivor?

„Cu „prietena mea”, Maria Lungu. Eu nu am avut o controversă cu nimeni, eu nu am provocat niciodată un scandal sau să dau curs unui scandal, din contră! Maria m-a jignit, a vorbit urât la adresa mea, dar sunt acuzațiile ei și să le asume. Ea este o fată frumoasă, care vrea să își facă o carieră în televiziune.

Au fost persoane care m-au dezamăgit, dar le-am spus și în față. Ea și Alin Chirilă nu m-au dezamăgit pentru că nu aveam așteptări de la ei, dar au fost persoane despre care credeam că au un caracter aparte și m-au dezamăgit”

Îmi poți spune pe cine vezi în marea finală sau chiar pe cine vezi câștigător?

„Am mai spus pe cine aș vedea în marea finală, dar părerea mea s-a schimbat. Acum, din punct de vedere sportiv, Alin este peste toți! Alin este Survivor Number 1! El a susținut sincer pe toată lumea pentru că era sigur pe el, nu era fals, pentru el personal nu era nimeni un pericol. Din punct de vedere gospodăresc, el chiar a depus efort maxim, el a făcut tabăra în proporție de 70%, ajutat și de alți băieți. Consider că merită să fie în finală.

Dan Ursa a fost surpriza Survivor. Eu am fost pusă de zid la el pe un subiect absolut hilar și mi-am schimbat părerea despre el. Dan, care spunea că nu știe să se certe, s-a certat cu mine mai mult ca toată echipa la un loc și mă acuza că îmi place scandalul, iar de atunci mi s-a luat de la suflet.

Andreea Moromete mi-a plăcut foarte mult, mi-a plăcut evoluția ei până la un moment dat, dar mi se pare exagerată și merge după cum bate vântul, deci nu o mai văd în finală. Ea a fost prea vocală și nejustificat.

Alexandra Ciomag a avut o evoluție din punct de vedere sportiv, dar din alte puncte de vedere nu, ea a supraviețuit mult timp datorită altora. Cu ea chiar am avut o controversă pentru că este foarte tupeistă.

Krișan e exclus! El doar dădea mult din gură, dar era sub clasament. Robert este naiv, e ușor influențabil, dar s-ar putea să ajungă până aproape de finală.

Alexandra Porkolab a venit cu temele făcute. Susțin în continuare că este o „vulpiță” și îmi asum. Nu aș vrea să o văd câștigătoare. Când Alin a avut o problemă cu mine și m-a umilit, făcând glume proaste la adresa mea, Alexandra Porkolab era de față și râdea la glumele lui Alin și chiar le alimenta. Unde este empatia feminină? Unde este bunul simț să râzi și să alimentezi niște glume proaste? După ce i-am reproșat acest lucru, m-a atacat cu replici tăioase, dar nu în fața camerei. Și-a făcut temele! Alin și-a cerut scuze măcar, s-a încheiat controversa pentru că a fost bărbat și și-a asumat caracterul.

De la Faimoși îmi place de Carmen Grebenișan. Înainte credeam că e doar o păpușă și atât, dar nu, m-a surprins plăcut. Are vocabular, are atitudine, este foarte plăcută, bună și pe traseu. Iftimoaie nu a dat randament cum se aștepta lumea, nu a fost o forță. Kamara... unii își doresc, dar nu e pentru finală! Remus și Bianca nu sunt pentru finală!

În finală merită să meargă Carmen, Alin, Dan Ursa, chiar și Porkolab, dar Alin e câștigătorul din punctul meu de vedere”

Sursă foto: Arhivă PROTV, Codruța Began/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni