EXCLUSIV! MIhai (Hi-Q): Anya nu era ea cand a facut declaratiile despre mine

EXCLUSIV! MIhai (Hi-Q): Anya nu era ea cand a facut declaratiile despre mine
Citeste mai mult despre: Anya, Hi-Q, Mihai Sturzu,
Data: 18 Februarie 2010
Mihai Sturzu s-a intors fericit si cu planuri noi in tara. A fost departe de Romania cand a izbucnit scandalul declansat de Anya, care a anuntat la \"Happy Hour\" ca paraseste trupa Hi-Q.

Mai intai a fost Dana. A urmat Nicoleta si apoi venit randul Anyei care a anuntat la Happy Hour ca pleaca din trupa. Sa zicem ca e vorba de blestemul blondelor de la Hi-Q? Mihai ne-ar contrazice.

Poate tocmai pentru ca a fost departe si a avut timp sa lase lucrurile sa se aseze, Mihai vorbeste acum cu detasare de Anya, in exclusivitate pentru www.stirileprotv.ro. Nu prea ii vine sa creada ca ea e cea care il facea "needucat" si continua sa creada ca fosta colega e "un om extraordinar", care poate "nu era ea" cand a spus toate cuvintele urate despre el.

Baietii de la Hi-Q au acum planuri mari. Vor porni in concerte in varianta de 2, Mihai si Florin, dar si cu doua voci feminine care sa ii ajute. Se pregatesc deja de un nou album, un videoclip si colaborari. Poate chiar cu Anya, desi multi se indoiesc ca ea le va mai raspunde la telefon!

Afla de AICI parerea Anyei despre despartirea de trupa Hi-Q!

Vezi integral interviul lui Mihai Sturzu!

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO