EXCLUSIV ONLINE: "Formarea poporului roman si a limbii romane" - distractie maxima VIDEO!

Data publicarii: 09 Decembrie 2010
Data actualizare: 09 Decembrie 2010
Dupa succesul parodiilor muzicale "Imnul crizei - KK Maka", "Imnul expulzatilor din Franta - Liberte, Egalite , Expulse" si "Imnul disperatului - Sa ne distram", Serviciul Roman de Comedie a pregatit un nou videoclip care este difuzat EXCLUSIV ONLINE pe www.protv.ro. Agentii SRC anunta ca au de gand sa se implice serios intr-un proiect destinat exclusiv online-ului.

Toni Grecu te invita sa te distrezi online! Joi  "Formarea poporului roman si a limbii romane", videoclip realizat de Serviciul Roman de comedie pentru site-ul nostru, www.protv.ro este online.

”Imnul Crizei este, intr-adevar, unul dintre cele mai accesate cantece romanesti de pe net in ultimele trei luni. E un succes care m-a determinat sa privesc cu seriozitate proiectul pe care il aveam in vedere special pentru difuzarea unor materiale pe Internet. Avem in vedere extinderea productiei si pe directia filmelor scurte de 3 sau 4 minute, cu continut umoristic sau satiric, care pastreaza intocmai expresia si stilul specifice Serviciului Roman de Comedie”, declara Toni Grecu.

E momentul sa revezi primele trei produse realizate de Serviciul Roman de Comedie exclusiv pentru internet:

Imnul crizei - KK Maka!

Imnul expulzatilor - Liberte, Egalite, expulse!

Imnul disperatului - Sa ne distram!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies