EXCLUSIV-Pepe: “Ce se întâmplă cu piesa “Imi pasă” e un şoc şi pentru mine. Dar totul e asumat”

EXCLUSIV-Pepe: Ce se întâmplă cu piesa Imi pasă e un şoc şi pentru mine. Dar totul e asumat
Citeste mai mult despre: Pepe, "Imi pasa", piesa noua, trending youtube,
Data publicarii: 21 Februarie 2019
Data actualizare: 21 Februarie 2019
În luna îndrăgostiţilor, Pepe cântă despre iubire cu suflet. Şi din tot sufletul. Piesa sa, “Îmi pasă”, a făcut sute de mii de vizualizări într-un timp extrem de scurt. Şi continuă să impresioneze.

Imediat după lansare, piesa ta e in trending pe youtube, oamenii o ascultă pe modul “repeat” şi jurnaliştii tot scriu despre melodie. Te aşteptai?

Sincer? Nu! (râde) Mă aşteptam să fie plăcută şi iubită de fanii mei, dar s-a întâmplat mult mai mult decât credeam. A fost un şoc şi pentru mine, m-a surprins valul de reacţii. Imi scriu oamenii emoţionaţi, primesc o groază de mesaje de la persoane care ascultă “Îmi pasă” şi plâng şi se regăsesc; îmi mai scriu oameni care, chiar dacă nu au trecut prin experinţe descrise în melodie, spun că înţeleg mai bine acest tip de suferinţă din dragoste: suferinţa bărbatului care îşi asumă că a greşit, regretă şi încă se mai gândeşte la fosta lui iubire.”

Se fac speculaţii peste speculaţii legat de mesajul piesei. Mulţi cred că e vorba despre relaţia ta cu Oana Zăvoranu, alţii că e un mister la mijloc…

Îţi dai seama că eu mi-am asumat piesa cu totul, cu toate reacţiile pe care le poate stârni. Dar eu, dacă lansez ceva, lasez pentru că eu cred în acea melodie, nu stau să mă gândesc “oare ce o să zică unii, oare ce or să gândească alţii.” Până la urmă, ştii ce e imporant pentru mine? Să nu rămâi indiferent când mă asculţi. Să îţi stârnesc o emoţie, e cel mai important şi uman. Iar dacă vii la concertul meu, te trec prin toate stările, asta face un adevărat artist, cel puţin din punctul meu de vedere.

Şi totuşi, cel mai bine transmiţi o emoţie dacă îţi e familiară, dacă ai trăit-o, ţi-ai asumat-o până la capăt. Tu eşti un om care şi-a asumat emoţiile? 

Categoric. Am experimentat multe şi am trecut prin multe. Îmi asum asta, cred că în viaţa asta e important, să îţi asumi.

Dar, până la urmă, despre ce e vorba în piesa “Îmi pasă”?

E despre iubire şi despre un bărbat care îşi asumă toate greşelile. Îşi asumă că a dezamăgit în relaţie şi recunoaşte că putea face mai mult. Să ştii că nu e despre mine (râde). Eu, în relaţiile mele, cred că am făcut tot ce puteam face ca să fie bine. Nu e compusă de mine, nu spune povestea mea. Eu am preluat-o din studioul lui Connect-R. Culmea, am mers pentru o melodie şi nu am mai luat-o pe aceea, mi-a plăcut asta. Connect-R chiar a fost suprins: “cum, îţi place? Dar nu e stilul tău. Bine, ia-o.” Şi îmi pare bine că am făcut asta. 

Pepe a lansat videoclipul pe televiziune în premieră "La Măruţă":
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!