EXCLUSIV Toni Grecu, prima reacție după incendiul de la Matei Balș! Era internat în spital când au pornit flăcările

EXCLUSIV Toni Grecu, prima reacție după incendiul de la Matei Balș! Era internat în spital când au pornit flăcările
Citeste mai mult despre: Toni Grecu, incendiu, Matei Bals,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 29 Ianuarie 2021
Data actualizare: 29 Ianuarie 2021
Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București a fost cuprins de flăcări în dimineața zilei de 29 ianuarie, iar patru persoane și-au pierdut viața.

Potrivit informațiilor apărute până la această oră, incendiul s-a produs la parterul unui pavilion, iar peste 100 de persoane au fost evacuate, printre acestea fiind și Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis.

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, comediantul se afla la etajul 2, în clădirea care a luat foc, el fiind mutat la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon.

„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi. Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a spus, pentru sursa citată, Cristina Grecu, soția artistului.

După ce a ajuns la Pantelimon, Toni Grecu a fost contactat de protv.ro și a oferit o scurtă reacție, despre cum se simte: „Cât pot de ok în actuala situație”.

foto: Agerpres

Vezi și: Doctor de bine, cu medicul Marius Uscatu, medic ortoped, specialist in chirugia antepiciorului
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!