EXCLUSIV Tujamo, la UNTOLD 2018: „Voi continua să vin în România în următorii 10-20 de ani”

EXCLUSIV Tujamo, la UNTOLD 2018: Voi continua să vin în România în următorii 10-20 de ani
Citeste mai mult despre: Tujamo, Matthias Michter, Tujamo Untold,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 August 2018
Data actualizare: 06 August 2018
Matthias Richter (Tujamo) n-a provocat un cutremur la Cluj-Napoca, dar și-a ținut fanii în priză în a doua zi de UNTOLD 2018. Producătorul de muzică electro house a dezvăluit în exlusivitate pentru PROTV.RO care sunt motivele pentru care continuă să vină în România.

Tujamo (30 de ani) e unul din artiștii de casă ai festivalului UNTOLD. A fost la Cluj-Napoca încă de la prima ediție și va continua să vină și în următorii 10-20 de ani, dacă va fi invitat. Explicația este simplă: publicul român îi transmite o energie pozitivă, care îl ajută să evolueze la capacitate maximă.

„Mulțimea este extrem de interactivă, toată lumea îmi scrie acum pentru UNTOLD-ul de anul viitor. Iar asta este atât de inspirațional. Tu aduci energie, dar o primești înapoi de la ei. Iar ăsta e cel mai frumos lucru pe care îl poți primi. Întotdeauna, când plec din România, sunt ceva de genul: ok, trebuie să fac ceva nou, trebuie să fac ceva special”, a declarat DJ-ul pentru PROTV.RO, înainte să urce pe scenă.

Germanul, care a fost însoțit de iubita lui la Cluj-Napoca, a spus că se pregătește temeinic pentru fiecare prezență la UNTOLD.

„Mă gândesc cu câteva zile înainte, pentru că este un moment special pentru mine. Aleg niște track-uri și știu că publicul e atât de bun încât această piesă va merge”, a completat Tujamo.

Iată mai jos interviul complet!

Tujamo s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani, când iubita lui l-a înscris, în secret, la un concurs de mixat muzică. A câștigat acel concurs, iar atunci și-a dat seama că are potențial, nu doar un vis fără fundament. Primul său hit a apărut în 2011 (piesa Who), realizat în colaborare cu Plastik Funk. A colaborat cu Fedde le Grand, Tiesto, Steve Aoki și Chris Lake, muzicieni de la care s-a inspirat la începutul carierei. În 2017 a ocupat locul 46 în topul celor mai de succes DJ din lume.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!