Exista viata dupa cutremur continua cu noi exemple japoneze la Romania, te iubesc!

Exista viata dupa cutremur continua cu noi exemple japoneze la Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ProTV, Rares Nastase,
Data: 23 Martie 2017
AZI, de la ora 18:00, Rares Nastase, corespondent special Stirile Pro TV, aduce in prim-plan noi informatii si exemple japoneze despre masurile anticutremur. Pe de alta parte, telespectatorii vor vedea ce au de spus autoritatile din Romania despre posibilitatea unui seism de grad mare in Romania. 

Subiectul protectiei in cazul unor dezastre imi este cunoscut pentru ca, in urma cu 6 ani, am fost si in Chile, dupa un mare cutremur, de 8,8 grade pe scara Richter, care a zguduit aceasta tara si unde au fost inregistrate doar 700 de pierderi de vieti. Astfel, Chile a fost un alt reper mondial al protectiei in cazul unui seism. Noua campanie a Stirilor Pro TV despre modelul japonez isi propune sa redeschida un dosar greu, pe care niciun guvern romanesc nu a reusit sa il rezolve pana acum: siguranta caselor noastre, vechi sau noi, la urmatorul cutremur mare. E un demers jurnalistic menit sa puna in garda si autoritatile noastre, care trebuie sa inteleaga mai mult ca oricand ca au pe umeri raspunderea a mii de vieti. Se construieste in continuare haotic si necontrolat in Romania, iar un cutremur mare n-am mai avut de 40 de ani. Este exact intervalul de timp scurs intre marile seisme din zona Vrancei. Ganditi-va doar ca urmatorul cutremur devastator s-ar putea produce chiar acum, cand cititi aceste randuri.”, a declarat Rares Nastase

Telespectatorii sunt invitati duminica, de la ora 18:00, pentru a vedea ce masuri impun autoritatile japoneze, cum sunt intruiti oamenii sa reactioneze in cazul unui seism, inca de la cele mai fragede varste, dar si ce masuri tehnologice se aplica in constructii pentru siguranta cetatenilor, astfel incat numarul victimelor in cazul unui mare dezastru sa fie cat mai mic.  

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

FULLSCREEN
Exista viata dupa cutremur continua cu noi exemple japoneze la Romania, te iubesc!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO