EXPERIMENT: Si-a facut selfie-uri cu barbatii care o hartuiau pe strada, iar proiectul ei a devenit VIRAL

EXPERIMENT: Si-a facut selfie-uri cu barbatii care o hartuiau pe strada, iar proiectul ei a devenit VIRAL
Citeste mai mult despre: experiment, hartuire sexuala, viral,
Data publicarii: 02 Mai 2018
Data actualizare: 02 Mai 2018
Satula sa fie hartuita pe strada de diversi barbati, o studenta din Amsterdam a hotarat sa traga un sistem de alarma asupra acestui fenomen, iar modul in care a facut-o este de-a dreptul genial.

Tanara in varsta de 20 de ani si a decis sa isi faca selfie-uri cu fiecare dintre barbatii care au abordat-o pe strada, iar pozele au fost postate pe un cont de Instagram special creat in acest scop, denumit "dragihartuitori".

Un lucru interesant pe care studenta l-a descoperit inca de la inceputul experimentului sau este faptul ca barbatii care o abordau pe strada nu au fost deloc deranjati de faptul ca aceasta le-a propus sa faca o fotografie, ci din contra, par foarte mandri si dornici sa se apropie cat mai mult de ea.

Prin alaturarea dintre fetele vesele ale barbatilor si propria expresie epuizata si dureroasa, tanara a reusit sa arate lumii intregi cat de frecvente, reale si deranjante sunt astfel de experiente pentru femeile de pretutindeni.

Proiectul tinerei a durat aproximativ o luna, timp in care contul de Instagram a strans peste 275 de mii de aprecieri. Chiar daca a renuntat sa isi mai fotografieze hartuitorii, studenta a reusit sa demonstreze faptul ca fenomenul este unul ingrijorator si a reusit chiar sa schimbe legea din Olanda cu privire la hartuirea sexuala.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies