Expertul în supraviețuire Bear Grylls era să moară la filmări. Ce i s-a întâmplat

Expertul în supraviețuire Bear Grylls era să moară la filmări. Ce i s-a întâmplat
Data publicarii: 09 Septembrie 2019
Data actualizare: 16 Aprilie 2020
Expertul în supraviețuire Bear Grylls a avut de înfruntat, pe parcursul vieții, o mulțime de pericole, însă de curând era să moară de la o simplă înțepătură de insectă.

Bear Grylls (45 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți exploratori din Marea Britanie și, de ce nu, din lume. Cu o pregătire militară vastă - fost membru al trupelor SAS și cu titlul onorific de locotenent-colonel - acesta s-a avântat în cele mai ostile medii, devenind, de-a lungul timpului, o adevărată autoritate în supraviețuire. 

Citește și:  Cum arată soția expertului în supraviețuire Bear Grylls. Modul amuzant în care s-au cunoscut

Grylls pare invincibil, dar de curând era să moară chiar în timpul filmărilor. 

Bear, care este alergic la înțepăturile de albine, a intrat în șoc anafilactic, care poate fi fatal, în timpul filmărilor pentru noul său serial despre supraviețuire Treasure Island.

La scurt timp după înțepătură, Bear Grylls a suferit o reacție alergică în urma căreia i s-a umflat dramatic fața și, într-un final, și-a pierdut cunoștința. 

Pentru a-l resuscita, medicii i-au injectat o doză de adrenalină. Participanții la emisiunea Treasure Island au fost consternați de experiența aproape fatală a expertului în supraviețuire. 

Concurentul Mano Shanmuganathan, care este neurochirurg, a declarat pentru Daily Star. ”Ironia face ca Bear, expertul în supraviețuire, să fie înțepat și să aibă o reacție potențial fatală. A fost un moment bizar. A fost aiurea de-a dreptul”. 

Bear a mai fost înțepat de albine în 2016, în timp ce filma pentru ”Born Survivor” în California, 2016. 





VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies